Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-1








Οι παίκτες του Θούλη Γιαμουρίδη ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 38′, με τον Καρασταύρου, αλλά με τον Χρήστο Ματζιούνη να ισοφαρίζει στο 69′, με προβολή από τη μεγάλη περιοχή. 

Το νικητήριο γκολ επιτεύχθηκε από τον Σπύρο Σπάση στο 84′, με τον 17χρονο εξτρέμ, να επωφελείται μέσα από τις κόντρες και να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κανδυλάπτη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη είχε την ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο ακόμα μια φορά, δε μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, πέφτοντας στο -6 από την 1η θέση. Ένα καταστροφικό 2018 μέχρι στιγμής για την ομάδα των Κουφαλίων, η οποία στα τελευταία πέντε παιχνίδια, γνώρισε τέσσερις σερί ήττες, με το άγχος για ακόμα ένα παιχνίδι να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των παικτών.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 2-1
Σκόρερ: Καρασταύρου (38′), Ματζιούνης (69′), Σπάσης (84′)
Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Δημητριάδης – Ντάβελας)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαμουρίδης): Νιάνιος, Σαμανίδης, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Καρασταύρου, Μήτσικας, Σαββαϊδης, Ανδριόπουλος, Σακκαλής, Σπάσης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Τσιτενίδης): Κανδηλάπτης, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης, Χαριζάνης, Λιόντας, Κοντσίδης, Υψηλός, Μαργαρίτης, Ματζιούνης, Τσακίρης, Πολίτης

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου