Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΛΑΚΟΠΗ : ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 2-0






Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο ΠΟ Μαλακοπής στην Πυλαία απέναντι στην Ομόνοια Σίνδου, «ξυπνώντας» από τον…λήθαργο των τελευταίων 5 αγωνιστικών.
Καθαρά και δίκαια, κατά κοινή ομολογία των δύο προπονητών, Χάρη Βλάχου και Λάμπρου Ανδριόπουλου, ο ΠΟ Μαλακοπής πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη κόντρα στην Ομόνοια Σίνδου το μεσημέρι του Σαββάτου.
Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αδίκησε τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι σε όλα, έπαιρναν πρώτες και δεύτερες μπαλιές και έχασαν σε αυτό το διάστημα δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Μουρατίδη και Ζαραγκούλια. Επιπλέον, ακόμα δύο σουτ του Παναγιωτίδη έδωσαν την ευκαιρία στον Αζόφ να δείξει τις ικανότητες του. Σε μια εκ των δύο αποκρούσεων του, μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας εκτινάχθηκε στο «Γ» της εστίας του για να αποσοβήσει το γκολ.
Ό,τι δεν έδωσε το πρώτο ημίχρονο στην ομάδα της Πυλαίας τα έδωσε το δεύτερο. Στο 47′, αρχικά, ύστερα από σέντρα στην περιοχή της Ομόνοιας, οι αμυντικοί στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν έδωσαν ύψος στην μπάλα και ο Αναστασιάδης με φανταστικό ανάποδο ψαλιδάκι την έστειλε στα δίχτυα του Αζόφ, για το 1-0!Ένα γκολ που θέτει σίγουρα υποψηφιότητα για το καλύτερο της σεζόν στην κατηγορία.
Το σκορ ανάγκασε την Ομόνοια Σίνδου να ρισκάρει, με αποτέλεσμα στο 70′, από ασίστ του Κωνσταντίνου, ο Αναστασιάδης να πετύχει το 2-0, πλασάροντας ιδανικά στον αέρα και τελειώνοντας το παιχνίδι υπέρ των γηπεδούχων.
Έτσι, μετά από 5 ανεπιτυχείς προσπάθειες να επιστρέψει στις νίκες, ο ΠΟ Μαλακοπής τα κατάφερε…απροσδόκητα. Από την πλευρά της Ομόνοιας, ήταν ένα στραβοπάτημα που σίγουρα θα εύχονταν να είχαν αποφύγει και το οποίο δεν συνάδει με τα αισθήματα αισιοδοξίας που κατέκλυζαν το στρατόπεδο των Πρασίνων μερικές εβδομάδες πριν, όταν νικούσαν τον πρωτοπόρο τότε ΠΑΟ Κουφαλίων.
ΠΟ Μαλακοπής (Βλάχος): Κωφός, Σιδέρης (62′ Καλιάκης), Τάνγκου, Προδρομίδης, Πηρουνάκης, Παναγιωτίδης, Ζαραγκούλιας, Μουρατίδης (82′ Φεντάνης), Κωνσταντίνου (90′ Αλμπάνης), Κουστράβας, Αναστασιάδης (80′ Σαμαράς).
Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόφ, Καραγκούνης (65′ Σολωμονίδης), Μποχώνης, Κωτσιάς, Κασιτερίδης, Παναγιώτης, Σπαχής, Παραστατίδης (79′ Τσαπανίδης), Αρουτίδης, Γιαννιώτης, Τσιαλμάς (86′ Γκιάτα).

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου