Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : THIS IS APOLLON... ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΠΑΡΤΗ ... ΟΙ 300 ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ..








Σπουδαίο διπλό μέσα στη Βέροια από τον Απόλλων Πόντου με σκόρερ τον Καλογέρη στο 87' και φυσικά με ρεσιτάλ των 300 Απολλωνιστών που βρέθηκαν στη Βέροια με κάθε μέσο ...

Ήταν μια μεγάλη νίκη και συνάμα ένα μεγάλο μάθημα για τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αντιμετώπισε μια εξαιρετικά στημένη αμυντικά Βέροια (όπως θα αντιμετωπίσει και στη συνέχεια) και αντιλήφθηκε πώς δεν θα είναι καθόλου εύκολη η προσπάθεια για την άνοδο.

Η Βέροια προστάτευσε με εξαιρετικό τρόπο την εστία της μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να βρει τον τρόπο να απειλήσει. Αντίθετα, αυτή εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των επιθετικών της είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μπαστιάνο να δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του, βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δύο καλές τελικές προσπάθειες με τον Μπρίτο να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαγκιόζη και τελικά να φτάνει στο γκολ με τον Καλογέρη στο 87’.

Ο έμπειρος μέσος βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη άμυνα, στη μοναδική αδράνεια των γηπεδούχων και δε συγχώρεσε. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 ήταν αρκετό για να πάρει ο Απόλλων τη νίκη. Ήταν μια ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους και ένα μάθημα, όπως προείπαμε για το τι θα αντιμετωπίσει απέναντι σε ομάδες που ξέρουν να παίζουν άμυνα…

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Βάλις (62’ Δόρης), Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Ρούνεϊ, Μπλέτσας (89’ Ζυγκερίδης), Μπαστιάνος, Λίταινας (74’ Νύκταρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Σαμαράς, Καπίας (56’ Καλογέρης), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Ν’ Λουντουλου, Συμελίδης (80’ Μιλοσάβλιεφ), Μπρίτο (72’ Κυβελίδης), Χασομέρης.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου