Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ :Ο ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ LIQUI MOLY & 3 ΓΚΟΛ






Μεγάλη νίκη του Κεραυνού Κολχικού με χατ τρικ του Τάσου Ιορδανόπουλου , που όπλισε και σκόραρε 3 φορές κάνοντας την άμυνα της Ηλιούπολης παιδική χαρά .. 

Μέχρι και τα λάδια του λεωφορείου της αποστολής άλλαξε με λιπαντικά Liqui Moly και κατάφερε ο Κεραυνός να φτάσει τους 7 βαθμούς έχοντας ένα σχετικά ιδανικό ξεκίνημα . 

Η Ηλιούπολη έμεινε στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς έχοντας μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη συνέχεια και τον πρώτο πρόωρο τελικό με τους Ακρίτες Συκεών στο γήπεδο της Ηλιούπολης . Από την άλλη ο Κεραυνός ταξιδεύει στην Ομόνοια Σίνδου όπου η τοπική ομάδα θέλει ρεφάρει μετά τις ήττες που είχε τελευταία . 


  • Αρκετός κόσμος στο Κολχικό όπου κάθε φορά το γήπεδο είναι αρκετά γεμάτο 
  • Στη Γ΄Εθνική είχε αγωνιστεί ο πατέρας του Πεχλιβανίδη του Κεραυνού με τη φανέλα των πρασίνων , μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές εκείνη τη χρονιά και 24 χρόνια μετά παίζει ο γιός στην ίδια ομάδα . 
  • Τα τρία γκολ του Ιορδανόπουλου είναι τα πρώτα για τη φετινή σεζόν 
  • Άριστη η διαιτησία του κ. Τσιαουσίδη και οι βοηθοί του επέδειξαν πολύ καλά σφυρίγματα.

Σκόρερ: Ιορδανόπουλος (18’, 73’, 85’)
Διαιτησία: Τσιαουσίδης (Κυριακίδης – Ανδρέου)
Κεραυνός Κολχικού: Παπαιωάννου, Ουρδούδης, Πεχλιβανίδης, Ζαχαριάδης, Νικολαϊδης, Μακρής, Σαββίδης, Λάμπρου, Ιορδανόπουλος, Πεταλωτής, Σολωμονίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κόντρα, Θεοχάρους, Μαμουλίδης, Δημητρακόπουλος

ΓΣ Ηλιούπολης: Ρουμελιώτης, Δροσαλάκης, Γιαβούρογλου, Σταματίου, Γκουβάρας, Αλμπανίδης, Σαλτσίδης, Μπεγλής, Στρατής, Τσουκαλίδης, Αβραμίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μακραντώνης, Θεοδοσίου, Παπαδημητρίου, Πουμπουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου