Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΥΜΠΟΡΟ ΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ






Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Άρη Καβαλαρίου είναι κακός οιωνός καθώς η ομάδα των κιτρίνων για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον αγώνα με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου όπου ο Μακεδονικός έκανε το καθήκον του και νίκησε με 4-1 . 

Το κακό με τον Άρη είναι ότι εδώ και καιρό βρίσκεται σε τέλμα και θα πρέπει οι άνθρωποι να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά . 

Ο Μακεδονικός δείχνει να πατάει στα πόδια του έχοντας είδη 10 βαθμούς μαζί με Ιάσων Αυγής , Ελευθεριακό και Πανόραμα ενώ ο Άρης έχει μόλις 5 βαθμούς. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Μακεδονικός φιλοξενεί τη Δορκάδα στο ντέρμπι μεταξύ πρώτου και δεύτερου ενώ ο Άρης την ΑΕ Φιλύρου η οποία κέρδισε 3-2 τον ΠΑΟΚ Σταυρού και έχει 3 βαθμούς . 

Ο αδύναμος κρίκος στον δεύτερο όμιλο φέτος λέγεται Αστραπή Μεσαίου που έχει και τη χειρότερη άμυνα με 20 τέρματα παθητικό ενώ στο ίδιο καζάνι της τελευταίας θέσης βρίσκεται και ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου χωρίς βαθμό και με την χειρότερη επίθεση μόλις 2 τέρματα , μαζί με την Νεάπολη. 

Στον αντίποδα η Αυγή με 10 βαθμούς ξεχωρίζει για τα τέρματα της έχει βάλει 15 , ενώ αμυντικά ο Μακεδονικός κρατάει με 2 μόλις τέρματα με τους ίδιους βαθμούς . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου