Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ : ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΧΤΗ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ 3-0




Στην πρώτη του ήττα υποχρέωσε τον Εδεσσαϊκό ο Άρης Παλαιοχωρίου, που επιβλήθηκε εύκολα 3-0 στη Χαλκιδική και συγκατοικεί στην κορυφή με Αλμωπό Αριδαίας και ΑΠΕ Λαγκαδά.
Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7΄ με τον Λάμπρο Ταϊρη, ο οποίος στο 13΄ πέτυχε και το 2-0 για τους «κιτρινόμαυρους».
Το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους, που έχασαν και άλλες ευκαιρίες (δεν φάνηκε το κενό του Ιάσωνα Παπαδημητρίου) διαμόρφωσε ο Κύδων Καρλόπουλος, στο 43΄ με πέναλτι (το κέρδισε ο Κουκουλέκης).
Οι «πράσινοι», που είχαν κακή παρένθεση και δεν απείλησαν, έπεσαν θύματα… αιφνιδιασμού, ενώ «πλήρωσαν» τις πολλές βασικές απουσίες (Λαφαζανίδης, Κιόρτσης, Σκαθαρούδης, Φωτιάς), θέλοντας νέα αρχή μεθαύριο εντός με την Καρίτσα.
Διαιτησία: Δραγούσης, Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς).
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (75΄ Γκιάτας), Κουκουρώνας, ΤΣΟΤΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΑΪΡΗΣ (55΄ Προβατίδης), ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, ΣΙΜΟΝΙ (80΄ Ανδρεάδης), ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ Σαμπιασβίλι), Κωτάκης.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Παπουρτζής, Κούμπους, Τζατζανάς, Αβραμίδης, Ουζούνης, Παπαγεωργίου (60΄ Προύντσης), Γολιδόπουλος (70΄ Καρακούτης), Καράμπελας, Κάρτζιος (46’ Σφέτκος), Ταουσιάνης (45’ λ.τ. Ρέτζια), Μπουράκης.

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου