Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η ΛΑΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ... Οι γυναίκες του Survivor πιάνουν επαφές και στις δύο ομάδες και οι άνδρες... ζηλεύουν (βίντεο)







Όλα δείχνουν μέλι γάλα στη κοινή παραλία που βρίσκονται πλέον Διάσημοι και Μαχητές του Survivor, αλλά στην πραγματικότητα η κατάσταση στις σχέσεις τους είναι σαν τον καιρό της Καραϊβικής –ειδικά στα τέλη του καλοκαιριού: Εκεί που έχει ήλιο και ζέστη, ξεσπούν καταρρακτώδεις βροχές, ως και τυφώνες!

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αναζητούν νέες παρέες και κοιτάζουν πώς λειτουργούν οι… χημείες, βάζοντας όμως σε δοκιμασία τις υπάρχουσες ισορροπίες. Στο επίκεντρο βρίσκονται φυσικά οι γυναίκες, που προκαλούν μεγάλη ανακατωσούρα – δεν είναι τυχαίο, λένε, ότι οι τυφώνες έχουν γυναικεία ονόματα συνήθως!

Η ευκολία με την οποία κατέλυσαν κάθε διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα τέσσερα κορίτσια ανατρέπει τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί. Λάουρα και Ευρυδίκη από τη μία και Ελισάβετ και Σάρα από την άλλη, κυκλοφορούν με άνεση από τη μία καλύβα στην άλλη, αφήνοντας τους άνδρες να αναρωτιούνται. Φτιάχνουν δε νέες σχέσεις, οι οποίες δεν αρέσουν στις παλιές. Στο επεισόδιο της Τετάρτης Λάουρα και Ευρυδίκη παράτησαν στα κρύα του λουτρού τον Κοκκινάκη και τους άλλους Διάσημους και άραξαν για ώρες στην καλύβα των Μαχητών. Ούτε για δουλειές ενδιαφέρθηκαν, ούτε για κάποια άλλη δραστηριότητα.

Αποτέλεσμα ήταν να φτάσει να εκνευριστεί ως και ο Κοκκινάκης, ο οποίος περίμενε να τον βοηθήσουν σε κάτι κατασκευές. Ο πολίστας δείχνει  αιφνιδιασμένος από την υπερκινητικότητα της Λάουρας στο νέο σκηνικό, καθώς ήταν εκείνος που τη στήριξε τόσο καιρό, κόντρα σε κάθε δυσκολία και τώρα τη βλέπει να τον βάζει σε δεύτερο πλάνο. Μάλιστα έκανε έντονη σκηνή ζηλοτυπίας σε Λάουρα (κυρίως) και Ερυδίκη (λιγότερο) για τις συμπεριφορές τους αυτές.











Το αγώνισμα επιβεβαίωσε ότι στη νέα φάση ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αφού τα αθλήματα είναι σύνθετα και απαιτητικά και δεν υπάρχει σαφές και εκ των προτέρων προβάδισμα για κανέναν παίκτη και καμία ομάδα. 

Τρανή απόδειξη ότι η Λάουρα ξανακέρδισε παιχνίδι (και παραλίγο να κερδίσει και δεύτερο την ίδια μέρα), ενώ ο Αγγελόπουλος έχασε ματς, παρότι το αγώνισμα κατέληγε με ποδοσφαιρικά σουτ! Ήταν τέτοια η κούρασή του που κατέρρευσε – νωρίτερα είχε καταρρεύσει ψυχολογικά βλέποντας τους συμπαίκτες του να σουτάρουν στο γάμο του Καραγκιόζη και να χάνουν αγώνες από εξίσου άσχετους αντίπαλους.

Το αγώνισμα ήταν ντέρμπι με τους Μαχητές να μπαίνουν πιο δυνατά μεν και να προηγούνται 7-4, αλλά τους διάσημους να απαντούν με ένα σερί 4-0 και να παίρνουν το προβάδισμα με 8-7. Στη συνέχεια ο Αναγνωστόπουλος ισοφάρισε για να κερδίσουν τα τελευταία δύο παιχνίδια ο Μάριος (τον Αγγελόπουλο) και η Σάρα (την Ευρυδίκη) και να επιστρέψουν στις νίκες, την πρώτη μετά την ένωση των δύο ομάδων.

Οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις βέβαια έδωσαν και πήραν. Ο Χρανιώτης γκρίνιαζε γιατί του φώναζαν οι συμπαίκτες του να μην βαράει «τσαρούχια», ο Βασάλος έδειξε ότι ενώ στα μπασκετικά είναι καλός, στα ποδοσφαιρικά θυμίζει ξυλοκόπο, ενώ το αγώνισμα δεν ταίριαζε καθόλου στην Ευρυδίκη. Το δυνατό χαρτί των Διάσημων νόμιζε ότι η μπάλα ήταν χειροβομβίδα και την κλώτσαγε όπως όπως – διαμαρτυρήθηκε η τοπική εταιρία προστασίας πανίδας ότι κινδύνευσαν ολόκληρα διάφορα κακόμοιρα ζωάκια της περιοχής από τις μπάλες της Ευρυδίκης!





Η Λάουρα άρχισε τα τρελά της, με τις διάφορες φοβίες που της προκαλεί το παιχνίδι, ευελπιστώντας ότι θα λουφάρει και πάλι. Τελικά έπαιξε δύο αγώνες (έναντι τεσσάρων της Ευρυδίκης) και κέρδισε τον έναν. Και κανείς δεν της επέρριψε καμία ευθύνη για το ότι είναι βαρίδι στην ομάδα – τουναντίον όλοι την αποθεώνουν με τα συνθήματα «Λαουρίτα» και «Λαουρίτα». Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι επιστήμονας στη παρασιτική ζωή και εξελίσσεται σε μεγάλη «μουχρίτσα».







Από την άλλη απαρατήρητη περνά και η Ελισάβετ, χάρη στη Σάρα μάλλον. Η μικρά παραπέμπει στο αξίωμα περί επιβίωσης σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής. Θα χαθούν όλα τα είδη, πλην της κατσαρίδας! Όλοι μπορεί να βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση, εκείνη όμως θα ξεπεράσει όποιο πρόβλημα υπάρχει. Σε ένα εξόχως κουραστικό αγώνισμα, η Ελισάβετ έπαιξε σε δύο αγώνες, σεντράροντας την Σάρα, που έπαιξε σε τέσσερις. Κέρδισε κατά τύχη την Ευρυδίκη, αλλά κατάφερε να χάσει από τη Λάουρα. Στο τέλος την αποθέωναν όλοι, καθώς το επεισόδιο γυρίστηκε τη μέρα της γιορτής της.

Ο Κοκκινάκης πήγε στον αγώνα με κακή ψυχολογία και έχασε και τις τρεις φορές που δοκιμάστηκε στο στίβο – τις δύο από τον Αναγνωστόπουλο. Η προτίμηση που δείχνει η Λάουρα στην καλύβα των Μαχητών και τα πίτσι πίτσι με τον Τσανγκ, τον έχουν «ρίξει», με αποτέλεσμα να μην βγάζει τον καλύτερο εαυτό του – όποιος κι αν είναι αυτός. Αν ήταν πάντως στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, με τη χθεσινή απόδοση θα του ζητούσαν να γυρίσει πίσω με σχεδία!

Ο Ορέστης από την άλλη, αν και περίμεναν όλοι να σαρώσει, υπέστη δύο οδυνηρές ήττες σε ισάριθμες προσπάθειες που τόλμησε να κάνει. Αυτόν τον έφαγε η ντόλτσε βίτα.

Ο Χρανιώτης ήταν μόνος του μία παράσταση στον αγώνα. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα βέβαια, αφού τον είχε θερίσει η πείνα και η Ευρυδίκη του έλεγε να κάνει υπομονή – λες κι έχουν κατοχή! Βλέποντας ότι ήταν δύσκολο να πετύχει τους στόχους με τη μπάλα και πηγαίνοντας πιο άγαρμπα κι από τον Γιάννη Καλιτζάκη, τα έβαλε με τον Ντάνο, που προσπαθούσε να του υπαγορεύσει μία βασική τεχνική να σουτάρει. Εκείνος επέμεινε αρχικά στα… «μύτο» και η αψιμαχία τους πήρε διαστάσεις. Μόλις άκουσε μετά όμως τον Αγγελόπουλο, μεταμορφώθηκε σε Ρονάλντο και κέρδισε δύο αγώνες. Δεν αρκούσαν.

Ο Βασάλος είναι χωριστή περίπτωση. Τόσο απλή που πεθαίνεις. Όσο κέρδιζε κι έχανε η ομάδα, τα έβαζε με τα κορίτσια. Χθες, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αποθέωσε τα κορίτσια. Ο ίδιος είχε χάσει δύο φορές, πετυχαίνοντας μόλις μία νίκη. Και έτσι, για να μην του πει κανένας τίποτα, άρχισε τα καλά λόγια για όλους και κυρίως για Σάρα και Ελισάβετ! Ήξερε ότι τον περίμεναν και δύο σάντουιτς, οπότε ήταν αρνάκι.

Ο Αγγελόπουλος ήταν η τραγική φιγούρα στο τέλος του αγώνα. Σαν τον Ρομπέρτο Μπάτζιο που έχασε το κρίσιμο πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ του 1994 στο Βραζιλία – Ιταλία. Ενώ είχε πετύχει τρεις νίκες μέχρι το 8-8 και φαινόταν ο σταρ του παιχνιδιού, καθότι πρώην ποδοσφαιριστής, ηττήθηκε σε εκείνο το σημείο από τον Μάριο, πιθανόν έχοντας καταβληθεί από την κούραση. Αν κέρδιζε θα έκανε την ομάδα του φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου