Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

"Κολαστήριο" στου Μεσσηνιακού! Φωτιές (!), σπασμένα καθίσματα & πούλμαν, κλοπές χρημάτων διαιτητών... (photos)




Φωτιά στην κερκίδα που φιλοξενούνταν έβαλαν οι οπαδοί του  Πανηλειακού μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλαμάτας.
Αγώνας που βρήκε τη Μαύρη Θύελλα νικήτρια με 3-2 όμως μετά τη λήξη του αγώνα ξεκίνησαν τα επεισόδια.


Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα φίλοι της Καλαμάτας επιχείρησαν να πλησιάσουν τους Πυργιώτες, όμως δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν εξαπλωθεί σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στενά γύρω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας αποχώρησαν από το σημείο έπειτα από συνομιλίες με τους Αστυνομικούς.
Αφού πλέον φαινόταν ότι η περιοχή είχε "καθαρίσει" πλησίαζε η ώρα να φτάσουν τα λεωφορεία για να αναχωρήσουν οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων.
Ακολούθησε εκσφενδονισμός καθισμάτων προς τους Αστυνομικούς, ενώ στο τέλος έβαλαν φωτιά σε αυτά.

Φωτιά που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε για αυτό στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να μη μπορούν να μπουν στην κερκίδα.
Τελικά οι Πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ να σημειωθεί ότι οι ζημιές στο γήπεδο είναι μεγάλες.
Με μεγάλη καθυστέρηση, και περίπου στις 20.00 η ώρα, έγινε η αναχώρηση της αποστολής του Πανηλειακού από το γήπεδο του Μεσσηνιακού και την Καλαμάτα (μετά τον αγώνα που έγινε νωρίτερα εκεί, ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας) – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για τον αγώνα ΘΕΜΑ – ΕΔΩ - 
Ο λόγος της καθυστέρησης δεν ήταν (ευτυχώς...) κάποιες επεισοδιακές καταστάσεις. Αλλά ένα σπάνιο περιστατικό, αφού μετά τη λήξη του αγώνα όταν ο διαιτητής Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) και οι δυο βοηθοί του μπήκαν στα αποδυτήρια τους, διαπίστωσαν ότι έλειπε η χρηματική αμοιβή που τους είχε καταβληθεί πριν την έναρξη του ματς! Και την οποία, όπως ανέφεραν, είχαν βάλει στα πράγματα τους!
http://www.sportstonoto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου