Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...2-3 & ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ...








Από την κόλαση στον παράδεισο ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και οι οπαδοί του στα ουράνια ... καθώς στο 78 ' έχανε 2-1 και τον Καπία με κόκκινη κάρτα , στο 85 ΄ ισοφάριζε 2-2 και στο 95' με εξαιρετική ενέργεια έγινε το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των κοκκινόμαυρων που είχαν κατακλύσει από άκρη σ΄ακρη το πέταλο της Καβάλας. 

Συνολικά περίπου 300-350 Απολλωνιστές με 5 λεωφορεία και με ΙΧ έκαναν απόβαση στην Μακεδονική πόλη με τους φίλους του ΑΟΚ να μη ξερπερνάν τους 700-800 και να μένουν με το στόμα ανοιχτό. 

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλων ισοφάρισε 1-1 με ένα πανέμορφο αυτογκόλ του ΑΟΚ στο γάμα της εστίας ... και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Επεισόδια στην φυσούνα με την διακοπή του ημιχρόνου για τουλάχιστον 10 λεπτά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν με κάποιες ευκαιρίες όμως ο Απόλλων είχε δοκάρι . Μέχρι το 78' το σκορ ήταν 1-1 και προηγήθηκε ο ΑΟΚ με πανέμορφο τέρμα.
Στο 85' είχαμε καθαρή ανατροπή και ο Απόλλωνας ισοφάρισε 2-2 , στο 95' μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς έγινε το 2-3


  • Φάσεις και γκολ από το ShopTV


του Παναγιωτίδη Παναγιώτη


Καβάλα: Αθανασίου Μπαντάνης, Σταματόπουλος ( 90+Παναγιωτόπουλος), Τέλλος, Μελισσόπουλος, Καλιβωκάς, Τουμανίδης, Κεφαλάς, Κυζιρίδης (81' Πτηνόπουλος), Ζυγκιρίδης (85' Προύντζος), Λίτσκας

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Βεργώνης (90+ Φάμπιο), Καλαϊτζίδης ( 46'Καλογέρης), Ν'Λουντούλου, Πόποβιτς, Κυβελίδης (75' Χασομέρης), Συμελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου