Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ... ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ...



Η κλήρωση των δευτεραθλητών έφερε στο προσκήνιο δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Το Ομόνοια Σίνδου-Κεραυνός Κολχικού και το Ατρόμητος Πλαγιαρίου- (Φάληρο/Δόξα).
Αναλύοντας το μπαράζ της δυτικής Θεσσαλονίκης, παρατηρείται ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία αλλά με κοινό παρανομαστή την δυναμική παρουσία που δίνει ο κόσμος τους σε κάθε παιχνίδι.
Από την μία, η Ομόνοια Σίνδου του Νίκου Σακελλαρίδη και από την απέναντι, ο Κεραυνός Κολχικού του Βαγγέλη Μαυροβουνιώτη.
Η Ομόνοια Σίνδου είναι μία από τις ομάδες που διαθέτει τον ίδιο βασικό κορμό παικτών για πολλά χρονιά μαζί (Κασιτερίδης, Νόντας, Αλέξης, Τσιάλμας, Τυροβούζης) και ουσιαστικά σε κάθε της παιχνίδι, ποντάρει πολλά στη δύναμη αλλά και στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών της. Μια ομάδα μαθημένη σε παιχνίδια τελικούς αλλά και μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, που αναμφίβολα και αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Όπως και αυτό φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, όπου στην παράταση η Ομόνοια μπορούσε να απειλήσει είτε με στημένες φάσεις, είτε βρίσκοντας τον ταχύτατο Σοϊλεμεζίδη.
Στον αντίποδα, ο Κεραυνός Κολχικού είναι μια νέα ομάδα με ταχύτατους πλάγιους, με πολλά ταλαντούχα παιδιά αλλά και με δύο έμπειρους και εγκεφαλικούς παίκτες όπως ο Ιορδανόπουλος και ο Σαββίδης. Ο Κεραυνός που τον διακατέχει φέτος και πάλι ο ενθουσιασμός της νέας γενιάς του, θα έρθει αντιμέτωπος με την εμπειρία της Ομόνοιας και σίγουρα υπερτερεί στο θέμα φυσικής κατάστασης, βλέποντας τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων.
Εδώ βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη βασίζεται φέτος σε 11-12 παίκτες και αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί πιο ταλαιπωρημένη σε σχέση με τον αντίπαλο της.
Η πρόσφατη προϊστορία πάντως γράφει πρόκριση της Ομόνοιας Σίνδου απέναντι σε ομάδα του 4ου ομίλου, καθώς πριν πέντε χρόνια, οι Σινδιώτες είχαν πάρει την άνοδο τους στην Α1, στο μπαράζ του Λαγκαδά, κερδίζοντας τότε τον Μακεδονικό Ασκού.

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου