Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ






Δίκαια και πανάξια, η Αθλητική Ένωση Φαλήρου κέρδισε με 5-2 το Πλαγιάρι στη παράταση, παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της, το «εισιτήριο» για την άνοδο στην Α1.
Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ΑΕ Φαλήρου ήταν αυτή που προηγήθηκε με το… καλημέρα, με τον Κυπριανού. Η απάντηση από τον Ατρόμητο όμως ήρθε άμεσα και μάλιστα ήταν διπλή. Με δύο γκολ του Τζέλο στο 12′ και στο 28′, ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, πραγματοποιώντας παράλληλα και πολύ καλή εμφάνιση.
Παρά την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έπαθε μπλακ-άουτ. Ειδικότερα μετά το 70′, οι παίκτες του Ατρομήτου έδειξαν σημάδια κόπωσης. Αυτό δε πέρασε ανεκμετάλλευτο από την ΑΕ Φαλήρου, οι οποία όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε τελικά στην ισοφάριση με ένα εκπληκτικό γκολ του Ταξίδη στο 73′. Το 2-2 ήταν σκορ της κανονικής διάρκειας και το παιχνίδι οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο.
Εκεί με πιο καθαρό μυαλό, το Φάληρο είχε ξεκάθαρη υπεροχή και μέσα σε εφτά λεπτά, πήρε «αέρα» τριών τερμάτων. Με ένα γκολ του Φαρμάκη, ένα του Φιλιππίδη και τη… χαριστική βολή του Φιλιππίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ΑΕ Φαλήρου πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη με 5-2 απέναντι στο Πλαγιάρι, το οποίο μάλιστα τελείωσε με δέκα ποδοσφαιριστές το παιχνίδι, ύστερα από την αποβολή του Ρουσλάν.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σχημάτισαν ένα κύκλο στη μεσαία γραμμή και το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Τα στοιχεία του αγώνα:
Αποβολή: Μαραμπαϊδης Ρουσλάν (115’).
Σκόρερ: Κυπριανού (1’), Τζέλο (12’, 28’), Ταξίδης (73’, 115’), Φιλιππίδης (105’), Φαρμάκης (108’).
Διαιτησία: Βουρνέλης (Μερκενίδης Κ. – Νατσιόπουλος).
ΦΑΛΗΡΟ (Γιαννουλόπουλος): Αναστασιάδης, Τάμπας, Κωνσταντάρας (46’ Βοεβόδας), Καραγκούνης, Κισδιμίδης, Κυπριανού, Κιλιπίρης, Τοσκαϊ (100’ Τσιόγκας), Ταξίδης (117’ Ματκανίδης),  Μπλιθικιώτης, Φαρμάκης.
ΠΛΑΓΙΑΡΙ (Τσορακλίδης): Τρεβλός, Καλτσάς (81’ Θελεκίδης), Μπίκος, Μέμτσας, Καράμπελας, Σαλέπης (66’ Πολύζος), Μαραμπαϊδης Π. , Μιρζάεφ, Μελικίδης, Τσάκαλος, Τζέλο (59’ Μαραμπαϊδης Ρουσλάν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου