Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΕΦΥΡΑΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ









Tον προγραμματισμό και τα πλάνα τους ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς έχουν θέσει επί τάπητος οι διοικούντες του Μακεδονικού Γέφυρας.
Η σεζόν που πέρασε έκλεισε με θετικό πρόσημο για τους «πράσινους» καθώς παρέμειναν σχετικά εύκολα στην κατηγορία, ωστόσο στο σύλλογο υπάρχει το «μικρόβιο» της διάκρισης την οποία θα κυνηγήσουν εκ νέου μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ήδη οι άνθρωποι του σωματείου ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον τεχνικό Κώστα Μαυροβουνιώτη.
Ο εν λόγω ικανός προπονητής μίλησε στο erasitexnika.gr για την εκ νέου συμφωνία με το σύλλογο τονίζοντας τα εξής:«Καταρχήν ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη. Η αλήθεια είναι ότι οι συζητήσεις μας δεν κράτησαν πολύ γιατί οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την επιμονή τους για να παραμείνω, άλλωστε ήταν κάτι που και εγώ το είχα ως προτεραιότητα. Δεν είχαμε μεγάλες διαφορές και κάποια μικρά εμπόδια ξεπεράστηκαν γρήγορα. Πιστεύω ότι η χρονιά που θα ξεκινήσει θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή, στην οποία είχαμε αρκετά προβλήματα. Αν του χρόνου παραμείνει το έμψυχο υλικό και κάνουμε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις θα έχουμε και μια αξιοπρεπή πορεία. Επιθυμία μου είναι να μείνουν όλοι, να κάνουμε τέσσερις προσθήκες και μαζί με κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής να χτίσουμε τη νέα ομάδα».

*Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα περίοδο έχει οριστεί για την Κυριακή 31 Ιουλίου ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την επόμενη μέρα.
Πηγή: erasitexnika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου