Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ : ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Με 2-0 κέρδισε ο Εθνικός Λαγυνών τον Αστέρα Ανάληψης σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου καθώς ο ηττημένος θα αγωνίζεται στην Β ΄ Κατηγορία. 

Ένας Εθνικός που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έπαιξε με περισσότερο πάθος και κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα . Ένα στο πρώτο ημίχρονο με τον Σανγκόλη και ένα στο δεύτερο με πέναλτι που εκτέλεσε άψογα ο Μποβάκης .

Ο Αστέρας Ανάληψης όπου διαίβει το Ρουβίκωνα ... έκανε ένα πολύ καλό μισάωρο ... το τέρμα του Εθνικού μπήκε στο 35 ' περίπου ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δε τα κατάφερε. 

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν σκληρό , όπου υπήρχαν αρκετές αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Στο τέλος πήγε να δημιουργηθεί μια μικρή αναμπουμπούλα αλλά οι ψυχραιμότεροι απεσόβησαν τα χειρότερα..

Ο Στίβος και η Ανάληψη είναι οι ομάδες που αποχαιρέτησαν την Α' Κατηγορία στον 4ο όμιλο με την μία και μοναδική τους ιστορική εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ.  

Σκόρερ: Σανκόλι (35’), Μποβάκης (90+ πεν.)
Διαιτησία: Αγγελάκης (Νατσιόπουλος, Μερκενίδης Α.)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ: Τζημόπουλος, Ακριτίδης, Μπίκας, Σανκόλι, Γεωργάκενας, Ελευθεριάδης, Μπακρατσάς, Μπούτης (86’ Πετρίδης Δ.), Καζούκας, Σπυρινούδης, Κυριακού (68’ Μποβάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κετίδης, Τουρλούμης (76’ Σταμπουλής), Δολμάς (72’ Αγγελούδης), Καπίας, Καφανταρίδης (82’ Τρικαλιώτης), Μπέζαρης, Ράπτης, Γενίκομσου, Σκάρας, Πεταλωτής, Αδαμίδης




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου