Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ & ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

Ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Μόσχος από αριστερά
ο πρόεδρος του Κεραυνού Κολχικού κ. Κορδάς
και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου κ. Κούρος

Το σήμα της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου , Γιώργος Κούρος είχε μια ιστορική συνάντηση με τον πρόεδρο του Κεραυνού Κολχικού κ. Κορδά όπου αντάλλαξαν και ευχές για το Πάσχα και τσούγκρισαν και αυγά... Επίσης έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα ενός φιλικού παιχνιδιού αλλά είναι αρκετά δύσκολο λόγω της απόστασης .

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Κολχικού έχει καταγωγή από το Μικρό Σούλι Ιωαννίνων. 

Η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου ανήκει στην ΕΠΣ Ηπείρου και αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία καθώς το Κεφαλόβρυσο είναι ουσιαστικά ανάμεσα στη Κόνιτσα και στα Γιάννενα ένα χωριό περίπου 500 κατοίκων .

Το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου αγωνίστηκε μέχρι και τα 15 του περίπου χρόνια στον Κεραυνό Κολχικού και είχε δελτίο στους πράσινους του Κεραυνού τότε που ήταν στη Γ' Εθνική . 

Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από περίπου 23 χρόνια καθώς τότε η οικογένεια Κούρου μετακόμισε στα Γιάννενα . Ο Γιώργος Κούρος έχει και έναν αδερφό τον Μίλτο που ήταν αθλητής της Ελληνορωμαϊκης Πάλης και είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Π.Π.Α.Σ. Κεραυνό Κολχικού.

Ο πατέρας τους Μπάμπης Κούρος ήταν για αρκετά χρόνια διευθυντής στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Κολχικού ( το λειώμενο ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου