Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΑ & ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ... ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛ...







ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί κύριοι του ΛΑΓΚΑΔΑ
Εδώ ισχύει η παροιμία που λέει ΄΄ φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης ΄΄ !
Σήμερα διαβάσαμε μία μοναδική ανακοίνωση προάσπισης συγκεκριμένης διαιτητικής τριπλέτας, που όμοιά της δεν νομίζουμε να έχει εκδώσει ξανά ομάδα, αμφιβάλουμε εάν την έγραφαν ακόμα και οι ίδιοι οι διαιτητές ! Ειλικρινά όσο και αν προσπαθήσαμε, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τον σκοπό της έκδοσης της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, προάσπισης της διαιτητικής τριπλέτας, όταν εμείς δεν έχουμε αναφερθεί σε κανένα σημείο της επιστολής μας στην ομάδα της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ ! Η υπεράσπιση σας αυτή προς την συγκεκριμένη διαιτητική τριπλέτα δίνει και την απάντηση στο τι συνέβη την περασμένη Κυριακή ! Εν τέλει καλά κάνετε και γράφετε αυτά που νομίζεται, γιατί ο στόχος σας επιτεύχθηκε ! 

Δυστυχώς ή ευτυχώς στο Α΄ όμιλο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας και ιδιαίτερα στα ποδοσφαιρικά και δημοσιογραφικά στέκια της Θεσσαλονίκης, την λειτουργία της κάθε ομάδας σε όλους τους τομείς της ! 
Την φιλοξενία που τύχαμε μέσα στον Λαγκαδά, που παρεμπιπτόντως ήταν πραγματικά άψογη, την ίδια παρείχαμε και εμείς στην ομάδα σας (νερά, μπανάνες κ.α.) ! Αυτά που έγιναν όμως προχθές στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης από την διαιτητική τριπλέτα, προκάλεσαν βάναυσα το δημόσιο αίσθημα τοπικών αλλά και ουδέτερων ανθρώπων ! 
Με την αφορμή αυτή θέλουμε να συγχαρούμε όλο τον κόσμο μας, τους ποδοσφαιριστές μας για την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν, μετά από όλ΄ αυτά που είδαν τα μάτια μας ! 

Αναφέρεστε σε παροτρύνσεις ποδοσφαιριστών μας για τις κάρτες, αναγκάζοντας μας να αποκαλύψουμε, ενώ δεν το αναφέραμε στην χθεσινή μας επιστολή, τις παροτρύνσεις των ανθρώπων του πάγκου σας προς τους ποδοσφαιριστές σας, να πέσουν μέσα στην περιοχή μας γιατί έτσι θα κέρδιζαν σίγουρα πέναλτι ή τις εκμυστηρεύσεις ποδοσφαιριστών σας προς τους δικούς μας λέγοντας τους ΄΄ χαρά στο κουράγιο σας μετά τα σημερινά ΄΄ ! 

Μιλάτε για συστάσεις ανθρώπων, όταν εμείς εδώ στην Κρύα Βρύση ξέρουμε ότι συστηνόμαστε σε κάποιον ή κάποιους, πρόσωπο με πρόσωπο και δια χειραψίας ! 

Όσον αφορά τις οδηγίες που δινόντουσαν από τον πάγκο μας, μάλλον ξεχνάτε ότι ο Κ. διαιτητής, είχε αποβάλει από το 32ο τον προπονητή μας και βρισκόταν στην κερκίδα, δίνοντας πλέον τις οδηγίες ο βοηθός του ! 

Κύριοι του Λαγκαδά !Πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε εντός των γηπέδων ως πραγματικοί ΄΄ αρσενικοί ΄΄ και όχι σε γραφεία παραγόντων και επιστολές !
Για το Δ.Σ. του
Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
Θεοδωρίδης Θ. Ιωάννης
(Πραγματικός πρόεδρος και όχι περιφερόμενος παράγοντας σε διάφορες ομάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου