Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΣΤΙΒΟΣ - 5 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥΗ Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας στο χθεσινό της διοικητικό συμβούλιο, είχε στην ατζέντα της διάφορα θέματα, όπως και τις ποινές που έπρεπε να επιβληθούν.
Με μία αγωνιστική της έδρας τιμωρήθηκε ο ΜΑΣ Στίβου για όλα αυτά που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟ Δορκάδας (σκορ 1-6 υπέρ της Δορκάδας), η οποία θα ισχύσει από τον μεθεπόμενο αγώνα πρωταθλήματος, όπως ορίζει ο ΚΑΠ. Να πούμε πως με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε και ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης.
Ο προπονητής του Άγιου Γεώργιου Νέας Κρήνης Νίκος Σαμλίδης, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος, ο Ορφανίδης του Στίβου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.
Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η απόφαση για την ΑΕ Μαρτίου, καθώς το σωματείο τιμωρήθηκε με μείωση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα. Στον αγώνα του Πυρσού Αγίας Τριάδας με την ΑΕ Μαρτίου, ο Πυρσός ηττήθηκε με 3-1. Μετά την λήξη του αγώνα, οι άνθρωποι του Πυρσού κατέθεσαν ένσταση πλαστοπροσωπίας, η οποία χθες έγινε δεκτή από το συμβούλιο της Ένωσης.

www.pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου