Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΣΙΤΟΥ


Ανακοίνωση του Κεραυνού Κολχικού

Η αναμέτρηση Κεραυνός Κολχικού – Θύελλα Περιστερώνα σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Τσίτου.
Στο 82’ της αναμέτρησης μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με έναν αντίπαλό του, ο Τσίτος χτύπησε στο κεφάλι. Παρέμεινε για λίγο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια σηκώθηκε και προσπάθησε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς μετά από δύο λεπτά έπεσε σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως εκλήθη ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε μετά από 15 λεπτά στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια αυτών των λεπτών, επικράτησαν στιγμές αγωνίας, καθώς η γιατρός του αγώνα παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, αλλά και κάποιοι συμπαίκτες του, καθώς και ορισμένα μέλη του Δ.Σ. του Κεραυνού, του μιλούσαν προκειμένου να μη χάσει τις αισθήσεις του και να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τσίτος ουδέποτε έχασε πλήρως τις αισθήσεις του, αλλά δυσκολευόταν να αναπνεύσει και έλεγε ότι ένοιωθε αδυναμία.
Το ασθενοφόρο μετέφερε τον παίκτη της ομάδας μας στο Ιπποκράτειο, συνοδεία του Γενικού Αρχηγού του Κεραυνού Κολχικού, κ. Πάρη Παρασκευόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μετέβησαν στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας, κ. Γεώργιος Κορδάς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Κεραυνού Κολχικού, κ. Βασίλειος Μόσχος. Επιπλέον, στο πλευρό του ποδοσφαιριστή έσπευσαν και οι συμπαίκτες του, Τάσος Γεωργιάδης και Ευριπίδης Μωυσιάδης, καθώς και ο πατέρας του τελευταίου.

Έντονο και συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον των υπολοίπων μελών του Δ.Σ, του προπονητή, των συμπαικτών, των οπαδών του Κεραυνού, αλλά και κατοίκων του Κολχικού, οι οποίοι ζητούσαν να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του Γιώργου Τσίτου. Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε το ζωηρό ενδιαφέρον του διαιτητή του αγώνα, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά δύο φορές με τον Πρόεδρο της ομάδας, αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας και εκφράζοντας τις ευχές του για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Ο παίκτης της ομάδας μας ένοιωθε πονοκέφαλο, ζαλάδα και παρουσίασε μερική απώλεια μνήμης. Μετά την άφιξή του στο Ιπποκράτειο υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν «καθαρές». Εν τω μεταξύ, ο ποδοσφαιριστής μας, ανέκτησε πλήρως τη μνήμη του, η υγεία του βελτιώθηκε αισθητά και σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και σύσσωμη η οικογένεια του Κεραυνού Κολχικού εκφράζουν τις ολόθερμες ευχές τους στον Γιώργο Τσίτο για περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμη, ευχαριστούν το Δ.Σ. της Θύελλας Περιστερώνα για την ανακοίνωση που εξέδωσε, καθώς και τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Δορκάδας, κ. Παγώνη για το ενδιαφέρον που έδειξε σχετικά με την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή μας.

http://keraynoskolxikou.gr/home/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου