Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ... ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ...



Χαρίζει βαθμούς ο Απόλλων σε έναν αγώνα που ούτε ο προπονητής του Πιερικού δε πίστεψε οτι πήρε ισοπαλία... 

Ενας Απόλλων όπου είχε πλήρη κατοχή έκανε φάσεις έπαιξε δυνατά είχε 16 κόρνερ είχε δύναμη είχε πάθος αλλά... η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό... 

Από την άλλη ένας Πιερικός που απλά δεν υπήρχε... με καθυστερήσεις στο τέλος με έναν τραγικό τερματοφύλακα να καθυστερεί συνεχώς λές και έπαιζε σε ταινία του Αγγελόπουλου μια αιωνιότητα και μια μέρα... να τον πηγαίναμε και φραπεδάκι να ήταν άνετος ο κύριος... με τους παίχτες του Πιερικού να μαλώνουν μεταξύ τους να τρώνε κάρτες χαζές και άσκοπες και να είναι όχι ομάδα αλλά τσίρκο... Με αυτήν την ομάδα που έπρεπε να φάει 4 γκόλ ο προπονητής της ρωτούσε καλά έληξε ισόπαλο ??

Περίπου 1500 φίλοι του Απόλλωνα βρέθηκαν στην Καλαμαριά από πολλές περιοχές να φωνάξουν για την αγαπημένη τους ομάδα. Απολλωνιστες από Ευοσμο - Σταυρούπολη - Πολίχνη - Επαρχία Λαγκαδά από Καστοριά - Βέροια έδωσαν τον παρών στο στάδιο του Απόλλωνα. Στις κερκίδες των φιλοξενουμένων βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι του Πιερικού.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γεώργιο Σιαμίδη που ήταν ποδοσφαιριστής το 1957 τότε που ο Απόλλων βγήκε 3ος στην Ελλάδα. 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτέν, Δήμου, Ακασού, Ολίσε (83' Καράμπελας), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (71' Σουλίδης), Γκέσιος  (52' Β. Παπαδόπουλος).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Ντόικιτς, Κοντσίδης (72' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Μάρκοβιτς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Μυστακίδης (49' Κατσιαμήτας), Γιαννούλης, Ελιομάρ, Μανίκας (58' Αλεξίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου