Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 σήμερα στο ΟΤΕ TV / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΚΑΤΣΙΑΡΟΥ







Η κλήρωση τα έφερε έτσι και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ο αρχηγός του Απόλλωνα, Παναγιώτης Κατσιαρός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, το 2007: την ΑΕΛ. Για τους φετινούς στόχους του Απόλλωνα, την έναρξη του πρωταθλήματος, την “επιστροφή” του στην Λάρισα, όπου αγωνίστηκε επί 7,5 χρόνια αλλά και για την προσωπική του πορεία και το μέλλον της, ο Θεσσαλονικιός αμυντικός μίλησε στο www.paeapollon1926.gr. 

Παναγιώτη, συνεχίζεις στον Απόλλωνα μια καριέρα που σε διατήρησε επί πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου, λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος;

Χωρίς να υπερβάλω, αισθάνομαι σα να ξεκινάω τώρα. Πολύ πιο έμπειρος, φυσικά, αλλά με την ίδια διάθεση και με την ίδια πίστη ότι μπορώ να καταφέρω το καλύτερο. Πιστεύω ότι αρχίζει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολλές αγωνιστικές ημέρες και ισχυρές ομάδες, που θα το κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όλοι ενδιαφέρονται και όλοι θα δώσουν τα πάντα. Εγώ πρώτος απ' όλους, για να φτάσει ο Απόλλων εκεί που του αξίζει!

Τι μπορεί να καταφέρει ο φετινός Απόλλων με τα πολλά νέα πρόσωπα;

Η ομάδα έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο, στοιχεία που κρίνουν πολλά στην Football League. Ο Απόλλων είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει. Η ποιότητα, που έχει σαν ομάδα ήδη φάνηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ξεκινά μια διοργάνωση, που απαιτεί διάρκεια και πλήρη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

Τι θα παρουσιάσει ο Απόλλων στο παιχνίδι του;

Με προπονητή τον κύριο Γράφα καλλιεργείται μια νέα αγωνιστική φιλοσοφία, που μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία διαμόρφωσε νέες καταστάσεις, αλλά η μετάθεση της πρεμιέρας μας έδωσε την δυνατότητα να δουλέψουμε σκληρά και χωρίς πίεση. Ο Απόλλων έχει να δώσει ποιότητα στο παιχνίδι του, αλλά και την εμπειρία να διαχειριστεί ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, όπως φάνηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου