Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΕΛ , ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ... ( VID )



O ποδοσφαιρικός πολιτισμός πήγε... περίπατο στην Κύπρο με τον Κακά του ΑΠΟΕΛ να τραυματίζεται από κροτίδα. Οριστική διακοπή στο ματς με ΑΕ Λεμεσού και άλλοι τραυματισμοί!
Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι που επρόκειτο να κρίνει τον φετινό τίτλο στο κυπριακό πρωτάθλημα ανάμεσα στην ΑΕ Λεμεσού και τον ΑΠΟΕΛ. Πιο συγκεκριμένα στην διάρκεια του Β' μέρους οπαδοί από την κερκίδα της ΑΕΛ πέταξαν κροτίδες στο γήπεδο. Μία εξ αυτών πέτυχε και χτύπησε τον Κακά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Κροτίδες είχαν... φύγει και από την μεριά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ... 
Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό, όμως αυτό θα διαπιστωθεί πιο μετά και από τις εξετάσεις που θα κάνει. Όπερ σημαίνει πως τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Παράλληλα όμως υπήρξαν και άλλοι δύο με τρεις τραυματισμοί ανθρώπων από κροτίδες. Έπειτα από διαβουλεύσεις και επαφές για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι το ματς -που διεκόπη μετά την ένταση στις εξέδρες και τον τραυματισμό του Κακά- αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του!
* Η φωτογραφία είναι από το site balla.com.cy.

gazzetta.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου