Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Έφυγε» ο Παναγιώτης Ποικιλίδης



Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς το μέλος της διοίκησης, της ΠΑΕ, Παναγιώτης Ποικιλίδης έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Ποικιλίδης νοσηλευόταν ήδη τρεις μέρες, καθώς υπέστη έμφραγμα την περασμένη Τετάρτη και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Σήμερα το πρωί όμως, άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκή ανεβάζοντας πυρετό και έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Μετά από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες και λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατέληξε.


Υ.Γ. από Παναγιωτίδη Παναγιώτη : O Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης από την μεριά της μητέρας του ήταν από το Κολχικό και πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Παλαιστικό Σύλλογο του Κολχικού όπου είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Δημήτρη Τσεκερίδη αλλά την κ. Γεωργία Μιχαηλίδου πρόεδρο της Δ.Ε. Κολχικού και την ποδοσφαιρική ομάδα του Κεραυνού Κολχικού . Τελευταία είχαμε συζητήσει επί προσωπικού σε αγώνα που έδωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 μιας και παρακολουθούσε στενά τους παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝ που ήταν από τον ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Παναγιώτη Καλό Ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου