Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ






Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!

Μετά την ολοκλήρωση της σαιζόν 2013-14 και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α' κατηγορία, το ΔΣ του Αχιλλέα Περαίας συγχαίρει τους άξιους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους.

Η ομάδα μας με περίσσια ψυχικά αποθέματα και κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και παλικαρίσια μέσα στο γήπεδο να δικαιώσει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Από τους πρωτεργάτες υπήρξε ο προπονητής Χρύσανθος Κασλής που χωρίς υπερβολή δόθηκε σωματικά και ψυχικά στο σκοπό της παραμονής, βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα την ομάδα, της οποίας έθεσε τα πιο βασικά θεμέλια της παραμονής πολλές φορές με προσωπικό κόστος.

Αξιοσημείωτη υπήρξε η συνεισφορά του έφορου Μιχάλη Φυντικάκη που ήταν καθημερινά αφοσιωμένος στα παιδιά, έδωσε ψυχή, πάθος και ώθηση υποστηρίζοντας τους σκοπούς της ομάδας. Μια πραγματική κολώνα!

Αν και ερασιτεχνικό σωματείο, είμαστε περήφανοι που ακολουθούμε βασικούς κανόνες σεβασμού σαν θέση αρχής για τα άλλα σωματεία, τους παρατηρητές, την διοργανώτρια αρχή και την επιτροπή διαιτησίας που εμπιστευόμαστε απόλυτα. 

Δεν εμπλεκόμαστε σε παρασκηνιακές λειτουργίες και ίντριγκες (όπως κάποιοι επιμένουν να διαλαλούν) ούτε μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες, ψάχνοντας άλλοθι για να καλύψουμε δικά μας λάθη και αδυναμίες.

Κάποιες άλλες ομάδες όμως, προφανώς είχαν συνηθίσει να τους κάνουν τα χατίρια και όταν νικούν όλα είναι καλά, αλλά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, τότε φταίνε τα σκοτεινά παρασκήνια -που κινεί η Περαία βεβαίως- και άλλα συνωμοτικά κέντρα. 

Ασφαλώς και είμαστε ενήμεροι για το ρόλο που διαδραμάτισαν ΜΜΕ, και τα οποία στα πλαίσια επιδίωξης μεγάλης ακροαματικότητας, φιλοξένησαν απόψεις, σχόλια και θέσεις που άφησαν σαφείς υπαινιγμούς και άθλια υπονοούμενα σε βάρος της ομάδας ή παραγόντων μας.

Σαν Αχιλλέας Περαίας καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές και αφού σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχουμε σε αυτές, η τότε σιωπή μας ερμηνεύτηκε εντελώς λανθασμένα και κακόβουλα σαν αδυναμία.

Σημειώνουμε την προσβλητική συμπεριφορά προς τον σύλλογο και τους αθλητές μας, η οποία τραυματίζει γενικότερα το ήθος και την εντιμότητα του απλού έντιμου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, δείχνοντας μεγάλη ασέβεια στον ιδρώτα του.

Τέλος κατηγορηματικά τονίζουμε ότι παρόμοιες τακτικές που κακοπροαίρετα προσβάλλουν την ιστορία και τη σύγχρονη δυναμική παρουσία του Αχιλλέα Περαίας, θα μας βρουν απέναντι τους.

Το ΔΣ του Αχιλλέα Περαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου