Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

TO CAS κρίνει την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League!Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας επικυρώθηκε κανονικά η βαθμολογία των πλέι οφ, ωστόσο, αν το CAS διακαιώσει τον ΠΑΟΚ, τα πράγματα αλλάζουν! Στο πλευρό του «δικέφαλου» η Ξάνθη!

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με το Διοικητικό Συμβούλιο να επικυρώνει την βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Όσες ομάδες έδωσαν το παρών ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τοποθετηθεί υποσημείωση σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση του CAS με την οποία θα αλλάζουν τα δεδομένα, κάτι που στήριξε και η Ξάνθη.

Σε ότι αφορά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, αυτή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου...

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

1/ Εκπρόσωπος της Super League στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.

2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20, Κ17 & Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14.

4/ Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.

5/ Η κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου της Super League.

www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου