Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ερ. Απόλλων Καλαμαριάς : Εξώδικο στον Απόλλωνα Πόντου






Το ρήγμα μεταξύ του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και της ΠΑΕ βαθαίνει ακόμη περισσότερο με την αποστολή από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου εξωδίκου, με το οποίο ενημερώνει την κοκκινόμαυρη εταιρία πως περιμένει να καταβάλει χρήματα, τα οποία αφορούν υποχρεώσεις των δύο τελευταίων ετών!

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, στο εξώδικο αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι από την πλευρά της ΠΑΕ θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα, που αφορούν τόσο στις ασφαλιστικές εισφορές προσωπικού της ΠΑΕ, που πληρώθηκαν την σεζόν της Γ΄ Εθνικής από τον ερασιτέχνη, τόσο και χρήματα για τη χρήση ρεύματος την τελευταία διετία. Αναφέροντας μάλιστα ότι αυτά είναι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν από την ΠΑΕ, βάσει συμφωνητικού. Παράλληλα, υπάρχει ενημέρωση προς την ΠΑΕ πως δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο για προπονήσεις, αλλά μόνο για τις επίσημες υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Οι εναλλακτικές σκέψεις

Η ΠΑΕ καλείται να απαντήσει στις επόμενες πέντε μέρες, ενώ υπάρχει πληροφορία που λέει ότι μέσα στις σκέψεις είναι και η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο! Αν πάντως δεν υπάρξει απάντηση της ΠΑΕ, τότε το δ.σ. του Ερασιτέχνη, το οποίο προσφάτως ανανεώθηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας Μπαλτίδη, θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες. Την ίδια ώρα, στο γήπεδο συνεχίζονται οι εργασίες και υπολογίζεται ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου