Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πρωταγωνιστής ο 14χρονος Δημήτρης Διαμαντής στο Αρδαμέρι-Λαγυνά!





Με το δεξί ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα στη Β κατηγορία για τη Δράση Αρδαμερίου, καθώς οι Αρδαμερινοί επικράτησαν με 4-1 του Εθνικού Λαγυνών.
Μάλιστα η χαρά των ανθρώπων της Δράσης (και του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου που προωθεί τα παιδιά του στην Δράση) ήταν η εμφάνιση των πιτσιρικάδων και ειδικότερα τα δύο γκολ που σημείωσε ο…. 14χρονος Δημήτρης Διαμαντής. Ναι καλά ακούσατε! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Δράσης πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον νεανικό επίσης Εθνικό Λαγυνών, την ίδια στιγμή που από ένα γκολ σημείωσαν επίσης οι 17χρονοι Γιώργος Κουσαξίδης και Χρήστος Καραθεοδώρου.
Η απόλυτη απόλαυση για τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι βλέπουν τα δικά τους παιδιά να διακρίνονται και να δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον τους. Ο ορισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα η επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου και στην θυγατρική Δράση Αρδαμερίου.


ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 4-1
Σκόρερ: Κουσαξίδης 35′, Διαμαντής 49′, 60′, Κοσμόγλου 64′, Καραθεοδώρου 85′
Διαιτησία: Τικόζογλου (Αγγελόπουλος – Καλαϊτζής)
ΔΡΑΣΗ (Περχανίδης): Χατζαρίδης, Χαϊντούτης, Κεμπαρίδης, Περχανίδης, Μυτινέλης, Καραθεοδώρου (88′ Χατζηβουλγαρίδης), Ζαχαριάδης (79′ Τσομπάνογλου), Τασολάρης (67′ Ροντίρης), Δερβισόγλου (58′ Καραγιαννίδης), Κουσαξίδης, Διαμαντής
ΕΘΝΙΚΟΣ (Κουτουνίδης): Κεχαγιάς, Γεωρτζίκης (70′ Αλευράς), Μπακρατσάς, Τσαλίκης (70′ Φωτίου), Γούσιος, Κοσμόγλου, Κουτουνίδης, Ασβεστόπουλος (64′ Τζήκας), Κασιξίδης (84′ Δημητρίου), Παπαδόπουλος, Τόλιος

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου