Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΗΤΗΣ 2-0 ΜΕ ΤΣΟΥΚΛΗ








Με πρωταγωνιστή – και πάλι – τον Παναγιώτη Τσούκλη, ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.
Έχοντας σκοράρει δύο τέρματα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Απόλλωνα στο Κύπελλο, στη νίκη με 3-2 κόντρα στον ΠΑΟ Ξυλούπολης, ο Παναγιώτης Τσούκλης όπλισε ξανά κατά τη διάρκεια του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας και επανήλθε δριμύτερος το απόγευμα του Σαββάτου, απέναντι στον Μακεδονικό Λητής.
Μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, το δεκάρι του Ζαγκλιβερίου πήρε το χωριό στις πλάτες του και με δύο γκολ στο 48′ και στο 75′ “εδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα, που διατηρεί μέχρι στιγμής το απόλυτο (2/2) σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Μακεδονικός Λητής δεν βρήκε τις απαντήσεις και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Απόλλων Ζαγκλιβερίου: Γκιζέλης, Muca (46′ Χατζηαντωνίου Ε.), Χατζηαντωνίου Π., Φιλίντατζης, Λύτας, Σεϊπιανίδης, Καλπαζίδης (65′ Maliqllari), Τσερκέζης, Ταχόπουλος (77′ Αυγέρος), Τσούκλης (86′ Ποντίκης), Καρακατσιάνης.
Μακεδονικός Λητής: Μπαμπάτσικος, Σωνίτης, Παντελίδης (65′ Γκούντας), Κοσμούδης, Ανδρονικίδης, Μαρμαρίδης Α., Κόκολας, Μπεζιάνης, Μποβάκης (52′ Σκάρας), Καφετζής, Μαρμαρίδης Π.
Διαιτησία: Μαρόπουλος (Πατσιάς – Μιχτατίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου