Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ : ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΤΕΑ 0-5





Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Καμπανιακός ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, νικώντας με 0-5 τον Μελιτέα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Βασαϊτης που σημείωσε χατ-τρικ, αλλά και σε ένα παιχνίδι που ο Χρήστος Ξανθόπουλος φάνηκε πως ήταν από τους κινητήριους μοχλούς των επιθέσεων του Καμπανιακού, ο οποίος μεταξύ άλλων μοίρασε και δύο ασίστ στο 0-1 του Χατζηβασιλειαδη και στο 0-3 του Βασαϊτη (μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια). Ξεχώρισε επίσης και ο Χατζηβασιλειάδης, που φάνηκε αρκετά δραστήριος κυρίως στο πρώτο μέρος.
Συνολικά τα γκολ των Χαλαστρινών σημείωσαν οι Βασαϊτης (3), Χατζηβασιλειάδης και Αλμπάνη, σε ένα ματς πάντως που δεν είναι άξιο κριτικής, καθώς η δυναμική Καμπανιακού και Μελιτέα ήταν εμφανής. Βέβαια, όσο το σκορ ήταν στο 0-1, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χαρμάνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της των αμυντικών του Καμπανιακού, βρέθηκε απέναντι στον Μποϊκο αλλά πλάσαρε δίπλα από την εστία.
Πλέον, η ομάδα του Διονύση Χασιώτη μετά την προσαρμογή στο πρωτάθλημα, καλείται την επόμενη αγωνιστική να πάει στους Αμπελόκηπους για το ντέρμπι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την ίδια στιγμή που ο Μελιτέας θα ταξιδεύει στη Σίνδο για το παιχνίδι με την τοπική Ομόνοια.

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου