Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΡΗΝΗΣ : ΜΕ ΚΙΛΙΝΤΑΡΗ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΟΥ / VIDEO





Αήττητος συνεχίζει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος μετά από δύο σερί ισοπαλίες με Καβαλάρι και Άγιο Βασίλειο, κέρδισε σήμερα την ΑΕ Φιλύρου με 1-0.
Η ομάδα του Νίκου Σαμλίδη πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο 2018, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Κιλιντάρης από το 8ο λεπτό, το οποίο ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι.  Μία νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα της Κρήνης, η οποία την διατηρεί στην ουδέτερη ζώνη του 2ου ομίλου και φέρνει ξανά τη ψυχολογία στα ύψη, ενόψει των δύο ερχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών με Αυγή και Μεσαίο.
Στον αντίποδα, η ΑΕ Φιλύρου παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, έχοντας μπει για τα καλά σε μπελάδες. Έτσι λοιπόν το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής, φαίνεται πως έρχεται στο κατάλληλο σημείο για την ομάδα του Φιλύρου, η οποία αμέσως μετά δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό μέσα στον Σταυρό με τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Αγ. Γεώργιος Ν.Κρήνης – ΑΕ Φιλύρου 1-0
Σκόρερ: Κιλιντάρης (8’)
Διαιτησία: Μιχούλιας (Τσιότσιος – Τριχάχαλος)
Άγιος Γεώργιος: Τριανταφυλλίδης, Πάνο, Πλιάκης Β. , Γευγελίδης Χ. , Γευγελίδης Σ. , Ανδρόνικος, Κιλιντάρης, Δημακάκος, Νικολαϊδης, Πλιάκης Γ. , Καρατζιώτης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Νιμβρόγλου, Ντέμκα, Μποχώρης, Σιωπίδης

ΑΕ Φιλύρου: Αμαλίδης, Ρουβάς, Τσαλίκης, Καρίκας, Παυλίδης, Χαλατζόγλου, Φυτόπουλος, Καλαμπάκας, Ταφάκης, Κουκουτσής, Ηλιόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ταμίλαλης, Χούτας, Νταούτης, Κάμτσης




www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου