Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ Ο ΒΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ & ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ







Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κεραυνός Κολχικού για τις αποφάσεις του διαιτητή Βανδουλάκη οι οποίες δικαιολογημένα εξόργισαν τους πράσινους . 
" Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. Κεραυνός Κολχικού διαμαρτύρεται εντόνως για τις αποφάσεις του διαιτητή κ.Βανδουλάκη και του Α’ βοηθού του κ.Τοροσιάδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Αχιλλέα Τριανδρίας.
Ο μεν κ.Βανδουλάκης αρνήθηκε –μεταξύ άλλων- τον καταλογισμό δυο οφθαλμοφανέστατων πέναλτι υπέρ του σωματείου μας, ενώ εφάρμοζε τον πειθαρχικό έλεγχο μόνο σε βάρος των ποδοσφαιριστών μας. Ο δε κ.Τοροσιάδης είχε και αυτός καθαρή οπτική επαφή στις προαναφερθείσες φάσεις, αλλά δεν υπέδειξε τις παραβάσεις. 
Τουναντίον, ζήτησε και πέτυχε την αναίτια αποβολή του προπονητή μας, κ.Τσουκαλίδη, χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση στις δίκαιες απορίες των ανθρώπων της ομάδας μας. Πέραν τούτων, το Δ.Σ. του συλλόγου μας καταγγέλλει και τον παρατηρητή του αγώνα για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του και ανάρμοστη συμπεριφορά, απευθύνοντας προς πάσα κατεύθυνση ορισμένα ερωτήματα: με ποια ιδιότητα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής ποδοσφαίρου και βετεράνος του Αχιλλέα Τριανδρίας, κ.Ακριτόπουλος; 
Γιατί περίμενε τους διαιτητές έξω από τα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του β’ ημιχρόνου και συνομιλούσε μαζί τους επί πέντε λεπτά; Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης έκανε συστάσεις στο διαιτητικό τρίο από την κερκίδα. Γιατί του επετράπη να τους «συμβουλέψει» και από κοντινή απόσταση; 
Γιατί ο κ.Τσολάκης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας τον άφησε να κουβεντιάζει με τον διαιτητή και τους επόπτες και δεν τον απέπεμψε, ως όφειλε; 
Περιλαμβάνονται στα καθήκοντα του παρατηρητή η εκτόξευση απαξιωτικών χαρακτηρισμών στους ανθρώπους που κάθονταν στον πάγκο της ομάδας μας και ο λεκτικός διαπληκτισμός με τους οπαδούς μας;
Πάγια πολιτική του συλλόγου μας είναι η υπεύθυνη στάση και η προσπάθεια κατοχύρωσης της ισονομίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Ο Κεραυνός Κολχικού έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει τη γενναιότητα να διακρίνει και να παραβλέπει τα ανθρώπινα σφάλματα των διαιτητών. Δυστυχώς, όσοι παρευρεθήκαμε στον συγκεκριμένο αγώνα διαπιστώσαμε ότι ξεδιπλώθηκε μια μεθόδευση που αποσκοπούσε στη διαμόρφωση του αποτελέσματος σε βάρος σωματείου μας. 
Η εξυγίανση στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι απαραίτητη, αλλά πιο άμεση και επιτακτική είναι η ανάγκη εξυγίανσης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πρέπει να απαλλαγεί από νοσηρές καταστάσεις και επιζήμιες συμπεριφορές που πλήττουν το παρόν και ναρκοθετούν το μέλλον του.
ΥΓ: Με τους ανθρώπους της ιστορικής ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αχιλλέα Τριανδρίας δεν έχουμε να χωρίσουμε το παραμικρό και νιώθουμε την  ηθική υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία." 
ΥΓ1 Στο τέλος του αγώνα να τονίσουμε ότι οι φίλαθλοι του Κεραυνού Κολχικού χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Τριανδρίας που κι αυτοί σαστισμένοι το ανταπέδωσαν καθώς δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου φίλοι των γηπεδούχων ... Μάλλον αυτό θέλει η Ένωση ... κλειστές ομάδες με λίγους φιλάθλους σε πλαστικά τραγικά γηπεδάκια που δεν κάνουν ούτε για 5Χ5..
ΥΓ2 Ο ίδιος ο γράφων καταδικάζει την απερίσκεπτη ενέργεια του να χτυπήσει έναν κάδο με το πόδι , όμως να τονίσουμε εδώ ότι οι κάδοι και γενικά αυτά τα αντικείμενα που είναι σταθερά πρέπει να είναι βιδωμένα και όχι να στέκονται έτσι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου