Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΝΤΟΥ : ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ / VIDEO






Ενωμένος ο Απόλλωνας Πόντου αφού τόσο η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου όσο και ο Ερασιτέχνης Απόλλωνας Καλαμαριάς αλλά και το οπαδικό κίνημα και ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα ωνα Πόντου συγκλίνουν ενωμένοι για το συλλαλητήριο και την Μακεδονία . 

Η Μακεδονία , το όνομα , η γη μας δεν εκχωρείται , είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε για αυτά τα χώματα που μέσα είναι οι άνθρωποι μας ... 




Απόλλων Πόντου : Η Μακεδονία αποτελεί Ελληνική συνείδηση 


Τη δική της θέση στο ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων πήρε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Οι «κοκκινόμαυροι» τόνισαν ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παζαρεύει το όνομα της Μακεδονίας, παραχαράσσοντας την ιστορία του τόπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ενώνει την φωνή μας με τους συμπατριώτες μας που αντιτίθενται στην χρήση του ονόματος της Μακεδονίας, είτε ως αυτούσιο προσδιορισμό είτε ως σύνθετη ονομασία, για την ονοματοδοσία της γειτονικής χώρας που συστηματικά προσπαθεί να το σφετεριστεί.


Η Μακεδονική Γη και η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνουν Ελληνική συνείδηση, που πάντα θα υπενθυμίζει στους επιλήσμονες, ότι κανείς δεν δικαιούται να τη διαπραγματευθεί για αλλότριους σκοπούς, ή να το χρησιμοποιήσει φαλκιδεύοντας την ιστορική μνήμη.




Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς : 2500 Ελληνικής Μακεδονικής Ιστορίας ΔΕΝ παραγράφονται 

Κάλεσμα στον κόσμο για το συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας την προσεχή Κυριακή (21/1) έκανε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Πόντου.

Με ανακοίνωσή τους, οι «κοκκινόμαυροι» καθιστούν σαφές ότι 2500 χρόνια Ελληνικής Μακεδονικής ιστορίας δεν γίνεται να παραγραφτούν με πολιτικά τερτίπια καλώντας των κόσμο να δείξει τη δυναμική του με φωνή και αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«2500 χρόνια Ελληνικής Μακεδονικής ιστορίας δεν παραγράφονται με πολιτικά τερτίπια.

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική! Το θέμα δεν είναι πολιτικό αλλά όλων των Ελλήνων! Αφορά εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τους προγόνους μας. Μόνο με την φωνή μας και με αγώνα θα δείξουμε την δυναμική μας.



Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου : Όλοι στο συλλαλητήριο να υπερασπιστούμε την Ελληνική Μακεδονία και το όνομα ..

Στα πλαίσια της κοπής της Βασιλόπιτας του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου ο πρόεδρος 
Μιχ. Φωτιάδης ανακοίνωσε πως συγκλίνει ο Όμιλος με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη έτσι ώστε ενωμένοι να υπερασπιστούμε το όνομα της Μακεδονίας στο συλλαλητήριο . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου