Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : 4-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.../ video








Οι κοκκινόμαυροι ήταν σαρωτικοί και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά από πέντε αγώνες χωρίς επιτυχία (4-1)


Επιτέλους νίκη! Μετά από σχεδόν δύο μήνες (10 Δεκεμβρίου) ο Απόλλων επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, συντρίβοντας με 4-1 τον Παναιγιάλειο. 

Οι κοκκινόμαυροι αναρριχήθηκαν στο βαθμολογικό πίνακα, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση και δείχνοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ θετικό πρόσωπο. 

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο πεντάλεπτο, ο Απόλλων βρήκε τον ρυθμό του και σκόραρε στο 15’: Ο Γεωργιάδης σέντραρε από τα δεξιά και ο Παναγιώτης Συμελίδης στόπαρε την μπάλα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασίου. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης και είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 30’ με Κυβελίδη και Καλογέρη (οι προσπάθειές τους αποκρούστηκαν από Σμίλτο και Αθανασίου) και τον Κυβελίδη στο 36’ (σουτ από καλή θέση άουτ). Στο 42’ έγινε το 2-0 με τον Κυβελίδη (πλασέ κάτω από τα πόδια του Αθανασίου από κεφαλιά πάσα του Καλογέρη). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πάντως την ευκαιρία στο 45’ και μείωσαν με τον Σταματή. Ο επιθετικός του Παναιγιαλείου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Λόπεθ.

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στον Απόλλωνα. Στο 58’ ο Συμελίδης μετά από πολύ ωραία ενέργεια ανατράπηκε από τον Κοντοχρήστο και ο διαιτητής Τσιμεντερίδης έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπρίτο κάνοντας το 3-1. Οι κοκκινόμαυροι δεν σταμάτησαν και στο 62’ έγινε και το 4-1 με γυριστό σουτ του Μπρίτο μετά από σέντρα του Συμελίδη, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων για ακόμη ένα παιχνίδι.

Στο τέλος, ο Απόλλων έκανε συντήρηση, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τα κοκκινόμαυρα έκανε και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας (76' Καλί), Κυβελίδης (70’ Βλαχομήτρος), Λιόνης (67’ Γκουγκούδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ( Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Σμίλτος, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (89' Τσουρής), Καζναφέρης, Κοκκόρης (83' Σακελλαρόπουλος), Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου