Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ... ΠΕΤΑΛΩΤΗ
















Ο Πεταλωτής στο ρόλο του Πάρη , βρήκε τελικά την αχίλλειο πτέρνα του Αχιλλέα Τριανδρίας σε ένα ματς φωτιά με ανατροπή για το Κολχικό . 

Ο Κεραυνός Κολχικού πέτυχε την πρώτη νίκη του με τον Μανώλη Πεταλωτή να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα κατευθείαν στη δεξιά γωνία του Κοντογιώργη .. 

Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ και σαν τοξοβόλος ο Μανώλης Πεταλωτής νίκησε τον τερματοφύλακα της Τριανδρίας που έκανε κι άλλες καίριες επεμβάσεις.. 

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας ευτύχησε να προηγηθεί στο 10΄ περίπου ενώ πριν κλείσει το ημίχρονο 1 λεπτό γύρω στο 45-46 ο Κεραυνός ισοφάρισε . 

Τόσο ο Αχιλλέας όσο και ο Κεραυνός είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με τον Κεραυνό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και 2 δοκάρια 


  • Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από το 0-1 μέχρι και την ισοφάριση του Κεραυνού οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Τριανδρίας έκαναν σκόπιμα καθυστέρηση..
  • Στο γήπεδο του Κολχικού βρέθηκαν περίπου 600 άτομα 
  • Στους 4 βαθμούς ο Κεραυνός ενώ ο Αχιλλέας έχει 3 πόντους
  • Με Μαλακοπή ο Κεραυνός εκτός έδρας την Τετάρτη ενώ ο Αχιλλέας φιλοξενεί την Ηλιούπολη
  • Θετική εντύπωση έδειξε ο παράγοντας του Αχιλλέα Τριανδρίας κ. Αφεντουλίδης που μετά το τέλος του αγώνα συμμάζεψε τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων.
  • Φάσεις του αγώνα θα προβληθούν από το ShopTV , Europe 1 TV , Φιλαδέλφειο News 

Κεραυνός Κολχικού (Γ. Τσουκαλίδης): Παπαϊωάννου, Ουρδούδης, Ζαχαριάδης, Μεσκούρτι, Νικολαΐδης, Σαββίδης, Μακρής, Λάμπρου, Ιορδανόπουλος, Πεταλωτής, Σολομωνίδης
Αχιλλέας Τριανδρίας (Δ. Κάλφας): Κοντογιώργης, Λιάρος, Ζωγράφος, Λουϊζίδης, Πευκίδης, Πουρσανίδης, Τσεκρέζι, Ξέρας, Τσαβδαρίδης, Μπολόσης, Ιωαννίδης
Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Μερκενίδης – Τασόπουλος)


Ανακαινισμένα τα γραφεία και τα αποδυτήρια του Κεραυνού Κολχικού
με τους επισκέπτες να εκφράζουν τα καλύτερα λόγια για την 
εμφάνιση τους που θυμίζουν ευρωπαϊκούς συλλόγους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου