Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΦΑΝΕΛΑΣ ... ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ...






Μόνο την κρεμάλα δεν εφαρμόζει η ΕΠΟ για τιμωρία στην ΠΑΕ Ποντίων Θηλουρίου όπου τόλμησε να εμφανιστεί σε επίσημο αγώνα με την φανέλα του Πόντου και την προσβλητική λέξη " Δεν Ξεχνώ " ...

Θα έπρεπε εκεί στην ΕΠΟ και οι διαιτητές που περιβάλλουν το ποδόσφαιρο να είναι πιο σοβαροί απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν κάτι γνήσιο , μια ιδέα , μια ιστορία .. 
τον Πόντο και τη Γενοκτονία . 

Η ΠΑΕ Ποντίων και ο Απόλλων Πόντου είναι δυο από τις ομάδες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Τούρκων λόγω φανέλας .. όμως υπάρχουν πληροφορίες από τη Θράκη , που ομάδες μειονοτικές έχουν γραμμένα στη φανέλα τους Τούρκικες λέξεις χωρίς κάποιος να τους εμποδίζει .. θα πρέπει η ΕΠΟ να δείξει το ίδιο και για αυτές τις ομάδες και να τις απαγορεύει να αγωνίζονται..

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ποντίων για το περιστατικό που αμαυρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι οι Πόντιοι θα πρέπει να αντιδράσουν στην αδικία αυτή ..

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΟΔΗΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...#ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ# ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΔΩ.
....Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ........ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου