Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ





Βλέποντας το Video του αγώνα Ομόνοια Σίνδου - Ποσειδώνας Καλαμαριάς , έχουμε κάποια παράδοξα ... καταρχάς ακυρώθηκαν τρία τέρματα , δυο για τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και ένα για την Ομόνοια Σίνδου. 

Από την άλλη η Ομόνοια κέρδισε 3-0 σε έναν αγώνα που δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι ο Ποσειδώνας δικαιούταν ένα τέρμα αν όχι ένα βαθμό.

Ας περάσουμε όμως στο προκείμενο το οποίο αναφέρω στο άρθρο . Η διαιτησία στον αγώνα ήταν άψογη γιατί ο επόπτης ήταν παρών σε όλες τις φάσεις και δεν δίστασε να ακυρώσει τρία τέρματα.

Τα δυο του Ποσειδώνα είναι καθαρά οφσαϊντ αν δείτε τα βίντεο ειδικά το πρώτο η πάσα ξεκινά όταν ο ποδοσφαιριστής είναι μπροστά από τον αμυντικό ενώ το δεύτερο δίνεται από ποδοσφαιριστή η πάσα που είναι οφσαϊντ..

Το γκολ που βάζει η Ομόνοια το 1-0 είναι ένα πανέμορφο τέρμα που όμως ευθύνεται η άμυνα του Ποσειδώνα που πελαγοδρομούσε στη συγκεκριμένη φάση ..

Στη δεύτερη αγωνιστική ο Ποσειδώνας φιλοξενεί στην Καλαμαριά τον Ολυμπιακό Κυμίνων που έχασε 1-0 από την ΑΕ Ευόσμου ενώ η Ομόνοια Σίνδου πάει στα Κουφάλια σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων που κέρδισε 2-3 τον ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου