Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ : ΤΕΤΡΑΣΦΑΙΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ 0-4







Με το… δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για την Αναγέννηση Επανομής, η οποία πέρασε «αέρας» από τις Συκιές στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας με το εμφατικό 0-4 του Ακρίτες.
Με δύο γκολ του Θανάση Μεγαλοοικονόμου, ένα του Θανάση Τέλλου και ένα του Σουλιόπουλου, η Αναγέννηση κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της στην Α1 με νίκη, η οποία μάλιστα ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο.
Από την άλλη πλευρά, η άλλη νεοφώτιστη ομάδα των Ακριτών, έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτή η «βαριά» ήττα ίσως την αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας.

Ακρίτες Συκεών – Αναγέννηση Επανομής 0-4
Σκόρερ: Τέλλος (43’), Σουλιόπουλος (49’), Μεγαλοοικονόμου (57’, 77’)
Διαιτησία: Βανδουλάκης (Τοροσιάδης – Λιαρής)
Ακρίτες Συκεών (Ν. Σακελλαρίδης): Παυλίδης, Μυλωνάς, Ράτσικας, Ευλογημένος (69’ Τσέλα), Σαββατιανός, Okriashvili (79’ Χατζηζήσης), Παπαδόπουλος Θ., Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Σιαντρόπουλος (87’ Μαυροματίδης), Βασβάνης (46’ Καμπεράι)
Αναγέννηση Επανομής (Γ. Τσορακλίδης): Μαλαμής, Μπουλογεώργος (81’ Ζησόπουλος), Συμιγδάλης, Ζησόπουλος, Τέλλος Αθ., Σφυρής, Σουλιόπουλος (67’ Αλεξάκης), Τσίλης (78’ Τέλλος Γ.), Δάσκος (57’ Σπανός), Μεγαλοοικονόμου, Τσόχας

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου