Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ Ηρακλή: Επιστρέφονται οι βαθμοί για την υπόθεση Πουρτουλίδη







Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφασή του δικαίωσε τον Ηρακλή για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και επέστρεψε τους τρεις βαθμούς που αρχικά είχαν αφαιρεθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που υποβιβάζεται και ο Ηρακλής στρέφει πλέον την προσοχή του στο θέμα της αδειοδότησης. Εκεί που οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν πως η τιμωρία τοπυς δεν πρέπει να είναι ο υποβιβασμός αλλά ο περιορισμός των μεταγραφών.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μετέδωσε αποκλειστικά μέσω του Μετρόπολις 95,5 την είδηση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μένει είναι η αδειοδότηση, αν η μη αδειοδότηση σημαίνει υποβιβασμό ή απαγόρευση μεταγραφών, θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Θα πρέπει να δούμε αν έχει το δικαίωμα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αποφασίσει για την αδειοδότηση του Γηραιού. Οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλουν να πάνε στο διαιτητικό που θεωρείται με το νόμο Κοντονή ως ο 3ος βαθμός έφεσης, θέλοντας να ρωτήσουν τι σημαίνει μη αδειοδότηση, αν σημαίνει υποβιβασμός ή απαγόρευση μεταγραφών. Αν δεν πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής και πέσει κατηγορία, τότε θα μείνει ο Λεβαδειακός. Θα ισχύσει η απόφαση της 17/12/2015 της ΕΠΟ που λέει ότι ομάδα που υποβιβάζεται σε περίπτωση τέτοια, τότε πηγαίνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει ο Λεβαδειακός και δεν έχει καμία ελπίδα ο Αρης σαν 3ος της Φούτμπολ Λιγκ».


Η ΕΠΟ έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση που λέει τα εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου