Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ : ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ...


Διαβάστε την ανακοίνωση του ιδρυτικού σωματείου του συλλόγου με τις αποφάσεις που λήφθηκαν στη χθεσινή γενική συνέλευση στο Κατσάνειο.
Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη χθεσινή γενική συνέλευση στο Κατσάνειο ανακοίνωσε το ιδρυτικό σωματείο του Ηρακλή.
Αποφασίστηκαν η αλλαγή ονομασίας από ΑΕΠ Ηρακλής σε ΑΕ Ηρακλής 1908, η αλλαγή έδρας από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη, με το θέμα να ανατίθεται σε δικηγόρους για να ξεκινήσει και τελειώσει άμεσα. Επίσης θα ανατεθεί σε νομικό επιτελείο η διαδικασία άρσης χρήσης σήματος και ονόματος του Ηρακλή λόγω της κακής διαχείρισης και της προσβολή της ιστορίας του συλλόγου από τον Σπύρο Παπαθανασάκη αλλά και η επανεξέταση χρησιμοποίησης των εγκαταστάσεων της Μίκρας και η διαδικασία έξωσης.
Παράλληλα, αποδοκιμάστηκε η απόφαση-σκάνδαλο της Super League και το ιδρυτικό σωματείο επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος εναντίον της διοργανώτριας αρχής, ενώ οι παρευρισκόμενοι έλεγαν χθες ότι οι… μάσκες έπεσαν για ακόμη μία φορά χθες, με τον Ηρακλή να είναι ξανά το «θύμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή:
«Το Ιδρυτικό Σωματείο “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908” θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο του Ηρακλή, σχετικά με τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου στο Κατσάνειο και έχοντας τη νόμιμη απαρτία, που προβλέπεται βάση καταστατικού, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
  1. Αλλαγή της επωνυμίας του Ιδρυτικού Σωματείου από “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908” σε “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908”.
  2. Αλλαγή έδρας του Ιδρυτικού Σωματείου από Κατερίνη στην Θεσσαλονίκη.
  3. Εκτιμώντας ως κακή τη διαχείρηση αλλά και ως προσβολή της ιστορίας του Ηρακλή από τον μεγαλομέτοχο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908” Σπύρο Παπαθανασάκη αποφάσισε την ανάθεση σε νομικό επιτελείο για να προχωρήσει τις διαδικασίες για την άρση της χρήσης του Εμβλήματος και του Ονόματος από την Π.Α.Ε.
  4. Την επανεξέταση της χρήσεως των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μίκρας λόγω αθέτησης των συμφωνηθέντων που προβλέπονταν στο συμφωνητικό που είχε υπογραφεί μεταξύ του Ιδρυτικού Σωματείου και της Π.Α.Ε.. Αποφάσισε επίσης την ανάθεση σε νομικό επιτελείο ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έξωση της Π.Α.Ε. από την Μίκρα.
  5. Τη δημιουργία νέου τμήματος Ολυμπιακού αθλήματος.
  6. Η Γενική Συνέλευση του Ιδρυτικού Σωματείου δηλώνει την πλήρη αποδοκιμασία της στην παράνομη απόφαση που λήφθηκε από την Super League γιά την αφαίρεση βαθμών από την Π.Α.Ε. “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908” μιας και ο ποδοσφαιριστής Πουρτουλίδης Νικόλαος δηλώνει ρητώς ότι έχει εξοφληθεί ήδη με την επιστολή που απέστειλε στην Super League και επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του.
Λόγω των πολλών θεμάτων αλλά και της μακρόχρονης διαδικασίας στην λήψη αποφάσεων η Γενική Συνέλευση θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 20:00μμ. με θέμα την εκλογή εννιαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου από τα πολλά ενδιαφερόμενα μέλη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.
ΥΓ1 Η Γενική Συνέλευση του Ιδρυτικού Σωματείου εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Λεφάκη Ιδρυτικού Μέλους του Ομίλου 1899.
ΥΓ2 Για άλλη μία φορά οι μάσκες έπεσαν και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που είναι ο κόσμος του και μόνο αυτός, ανεξάρτητος και αυτόνομος μόνος εναντίον όλων θα δώσει την μάχη για την τελική δικαίωση.
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης
Βαφειάδης Νικόλαος».

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου