Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ












Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου , με τον πρόεδρο 
Μιχάλη Φωτιάδη να εμβαθύνει με την ομιλία του με ιστορικούς δεσμούς 
των ομάδων με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς . 

Η ανταπόκριση ήταν αρκετά μεγάλη για πρώτη συνάντηση (θα ακολουθήσουν κι άλλες), καθώς έδωσαν το παρών από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Μαυρονερίου, Ραχώνας, Σταυρούπολης, Χωρυγίου, Σόλνας, ενώ κι άλλοι ενημέρωσαν ότι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία χωρίς να παραστούν (λόγω ανωτέρας βίας). 

Σημαντικό κομμάτι της ομιλίας ήταν και του προέδρου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς Αλέξανδρου Νεράτζη ενώ ο προπονητής κ. Καλαϊτζίδης κατέθεσε κι αυτός απόψεις που θα συζητηθούν δείχνοντας οτι ο Απόλλων θα πορευτεί ανεξάρτητος και αυτόνομος ενώ χαιρέτισε την προσπάθεια, τονίζοντας ότι στόχος της οικογενείας του είναι να βοηθήσουν το σύλλογο αφήνοντας σημαντικό έργο και για το μέλλον. 

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν αρκετά μέλη του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό . 

Στους εκπροσώπους των ομάδων μοιράστηκε υλικό από τον Όμιλο, ημερολόγια και αυτοκόλλητα της ομάδας. 

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει Video από το ShopTV .  

Ανακοίνωση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης προς τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 
από τη σημερινή συνάντηση στο γραφείο τύπου των κοκκινόμαυρων . 

" Μεγάλη τιμή μας αποτελεί η σημερινή πρόσκληση, του αδελφού μας ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στο γήπεδό του, στην συνάντηση όλων των ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ Μακεδονίας - Θράκης, συζητώντας στην πρώτη αυτή γνωριμία μας προτάσεις και τρόπους συνεργασίας όλων των ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ υπό την αιγίδα του μεγάλου ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. 

Τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης καθώς και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ εκπροσώπησα εγώ καθώς και ο Πρόεδρος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ κ. Παπαχρήστου Νίκος ! 


Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Νεράντζη πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον κ. Φωτιάδη πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου καθώς και τον κ. Καλαιτζίδη Δημήτρη (προπονητής του Απόλλωνα αλλά και αδερφός του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κρις Κάλας) για την ένθερμη υποδοχή, αλλά και την συνεργασία που έχουν στις προθέσεις τους να αναπτύξουμε σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα με τον δεύτερο σε ιστορία ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Μακεδονίας τον ΄΄ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ ! 


Αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα νέες επαφές για το περιεχόμενο της συνεργασίας ! 

Ο Πρίγκιπας του Κάμπου΄΄ λοιπόν αποκτάει έναν ισχυρό σύμμαχο πλέον στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ελλάδος τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, τον οποίο είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα τον δούμε και στην super league !" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου