Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ





Σε θρίαμβο της παράταξης του κ.Γραμμένου κατέληξε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ καθώς εγκρίθηκαν όλες οι αλλαγές του καταστατικού και άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τις εκλογές.
Υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν: ΟΛΕΣ οι παρούσες ΠΑΕ της Super League, οι 3 εκπρόσωποι της Football League, αλλά και 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων των Τρικάλων και των Χανίων! Σε ψήφους, αυτό μεταφράζεται σε 149 «ναι»!
«Όχι» στο νέο Καταστατικό ψήφισαν μόλις 11 Ενώσεις, εκ των οποίων η Μεσσηνία ήταν διασπασμένη (2-1 υπέρ του «όχι»). Οι υπόλοιπες ήταν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λακωνίας, Λασιθίου και Πειραιά. Στη παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

www.epsm24.gr 

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣEI ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ. ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ Β ΣΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΕΙΣΠΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΛΙ Β.ΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ. .ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Η Κ.Α.Μ.Ι.Ν.Α.Δ.Α ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Η ΞΕΡΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.Σ.Υ. ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΟΕΟ.Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΣΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ LAIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή