Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΔΟΡΚΑΔΑ : ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΝ ΛΑΦΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ...





Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε ο ΠΑΟ Δορκάδος, αποκτώντας τον πρώτο σκόρερ της τελευταίας διετίας της Α κατηγορίας και έναν «γίγαντα» για τα γκόλποστ.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα στην κοσμική ταβέρνα «40 Κύματα» στον Εύοσμο, ο Μανώλης Λαφτσίδης τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Δορκάδας και έτσι λοιπόν, ο έμπειρος φορ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου. Μαζί με τον Λαφτσίδη, στη Δορκάδα επιστρέφει ξανά ο τερματοφύλακας Χρήστος Μπαλάσκας. Ο έμπειρος γκολκίπερ που αγωνιζόταν την τελευταία διετία στον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Δορκάδας (η γενέτειρα του) και την νέα χρονιά θα βρίσκεται στο ρόστερ του Μαργαρίτη Κεχαγιά.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης Λαφτσίδης, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει σημειώσει 51 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, αγωνιζόμενος την τελευταία τριετία στην ΑΕ Ευόσμου και στον Αίαντα Ευόσμου. Από την άλλη, ο Χρήστος Μπαλάσκας που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ, έχει φάει… με το κουτάλι τα γήπεδα και αποτελεί αναμφίβολα ένα «βαρύ» χαρτί στα γκολπόστ.
Μαζί με τους δύο νέους ποδοσφαιριστές, οι άνθρωποι του ΠΑΟ Δορκάδας ανανέωσαν την συνεργασία τους με τονΓιάννη Προβατίδη.
Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΟ Δορκάδος με ανακοίνωση ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, τον παιδότοπο «Κinder Planet» στον Εύοσμο, την ψαροταβέρνα «40 Κύματα» στον Εύοσμο, την κατασκευαστική εταιρεία «Παγώνης»  αλλά και την εταιρεία αθλητικής ένδυσης «SportGallery».

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου