Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα στο νοσοκομείο από την πολύ ζέστη στη Θεσσαλονίκη!





Η θερμοκρασία στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες... άγγιξε τους 40 βαθμούς. Μαζί με την υγρασία οι συνθήκες γίνονται ακόμη πιο δύσκολες, ειδικά για αυτούς που αθλούνται.
 
Χθες οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτακ Τρνάβα είχαν και αυτό το... εμπόδιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ως συνέπεια, πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι Χαλίλοβιτς, Γιάτσενεκ, Μίκινιτς, Γκρέσακ και Νίκολιτς, ταλαιπωρήθηκαν από αφυδάτωση και πυρετό, ενώ κάποιοι είχαν και διάρροια όπως ενημέρωσαν οι Σλοβάκοι. Έτσι, αφού εξετάσθηκαν από τον γιατρό του συλλόγου, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη στη Σλοβακία. Τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρολάντ και οι μασέρ, Μπαλί και Γκόγκολακ.
 
Όπως δήλωσε ο έτερος μασέρ του συλλόγου, Πρελόφσκι, επικρατεί αγωνία και φόβος για να μην κολλήσουν τον ιό και άλλοι παίκτες εντός των επόμενων 48 ωρών.
 
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Σπάρτακ ζήτησε αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησις της για το πρωτάθλημα της χώρας της κι έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, το ματς θα πάει για Σεπτέμβριο, λόγω των υποχρεώσεών της για το Europa League.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου