Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σωματείων Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας σε ειδικούς ομίλους με συμμετοχή ποδοσφαιριστών με περιορισμό ηλικίας







Η ΕΠΣ Μακεδονίας ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία να εξετάσουν το ενδεχόμενο, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν σε όμιλο της κατηγορίας τους με συμμετοχή ποδοσφαιριστών με περιορισμό ηλικίας.
Συγκεκριμένα τα σωματεία της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μπορούν ν’ αγωνίζονται με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 1997 και νεότεροι, ενώ τα σωματεία της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μπορούν ν’ αγωνίζονται με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 1996 και νεότεροι.
Οσα σωματεία επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτούς τους ομίλους μπορούν να το δηλώσουν εγγράφως ΑΜΕΣΑ στη γραμματεία της Ενωσης με fax: 2310 229874 ή με e-mail: info@epsm.gr. 
Εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός ομάδων ανά κατηγορία που εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους , τότε θα συγκροτηθούν όμιλοι με τα παραπάνω κριτήρια και σωματεία της ίδιας κατηγορίας θα αγωνίζονται με ποδοσφαιριστές της ίδιας ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου