Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΕΛ... ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ " ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ " ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ...
Σε μία απίστευτη πρόκληση με πολιτικές προεκτάσεις προέβη από την Κύπρο ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοάν Λαπόρτα.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Λαπόρτα ανέφερε ότι βρίσκεται στην Κύπρο υπό την ιδιότητα του δικηγόρου. Χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι οι νεαροί Τ/κ δεν μπορούν να αγωνιστούν με νέους άλλων χωρών.
Παράλληλα, υποστήριξε τη διαδικασία συνομιλιών μεταξύ ΚΟΠ και της τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι όλα τα μέλη της ΦΙΦΑ θα εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα, καθώς και ότι ο διεθνής οργανισμός έχει τη δύναμη να βρει τη λύση.
Αναφερόμενος στην Καταλονία, είπε ότι η ΦΙΦΑ επέτρεψε στην Καταλονία να παίζει ένα φιλικό αγώνα κάθε χρόνο, προσθέτοντας ότι δεν αποτελεί λύση αλλά είναι μια αρχή.
Είπε ακόμη ότι ένας αγώνας μεταξύ Τ/κ και Καταλανών είναι πιθανός και θα πρέπει να διοργανωθεί.
Είπε ακόμα ότι η «βόρεια Κύπρος», κατά τα λεγόμενά του, και η Καταλονία που αγωνίζονται για ανεξαρτησία δεν πρέπει να τύχουν διαφορετικού χειρισμού από τη Σκωτία, όπου θα γίνει δημοψήφισμα στις 18 Σεπτεμβρίου.
Από την πλευρά του ο Σερντάρ Ντενκτάς αναφέρθηκε σε συμφωνία που υπέγραψε το ψευδοκράτος με την Fashion TV, του οποίου δικηγόρος είναι ο κ. Χοάν, για προώθηση του τουρισμού των κατεχομένων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου