Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1-2 ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ








PRE - GAME 
Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ο Αρης επιστρέφει στη Φλώρινα για επίσημη αναμέτρηση! Στο δημοτικό γήπεδο της πόλης, οι κίτρινοι ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας τη Θύελλα, η οποία ειδικά γι αυτό το ματς άφησε το χωριό του Φιλώτα και δήλωσε έδρα το μεγάλο στάδιο του νομού. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 15:30, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, αλλά και των οπαδών του Αρη, οι οποίοι παρά την ψυχρολουσία από τον Καμπανιακό, θα βρεθούν και στη Φλώρινα! Υπολογίζεται πως πάνω από 1000 Αρειανοί από τις γύρω περιοχές θα βρεθούν στις εξέδρες, με τον επίσημο Αρη να έχει προμηθευτεί 1600 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.  
Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, θα παραταχθεί χωρίς μεταγραφική ενίσχυση (οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη). Η αποστολή βρίσκεται από χθες στη Φλώρινα με 18μελή αποστολή: Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος.
Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Δημήτρης Καρατζιοβαλής (αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό).
Από την πλευρά της η ομάδα του Φιλώτα περιμένει ως γιορτή το σημερινό ματς με τον Νίκο Παπανώτα να μην υπολογίζει στους Στέφανο Γετίμη και Χάρη Πεκάκη. Ο πρώτος  έσπασε το πόδι του στο κυριακάτικο ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο δεύτερος δεν έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του.
Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Θύελλας θα τιμήσει τον Στέφανο Γιώρη, στο πρόσωπο του γιου του, Γιάννη, παραδίδοντάς του σχετική πλακέτα. Ο Γιώρης, καταγόταν από τη Φλώρινα και σε πολλές περιπτώσεις είχε βοηθήσει τη Θύελλα με αθλητικό υλικό.
http://www.novasports.gr/

O Αγώνας : Θύελλα Φιλώτα - Άρης Θεσσαλονίκης 1-2 (Δ.Α.Κ. Φλώρινας)
Οι «κίτρινοι» με το γκολ του Καπνίδη στο 85’ πήραν την νίκη-πρόκριση στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής
Μπορεί η Θύελλα Φιλώτα να άγχωσε τον Άρη ισοφαρίζοντας το ματς για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής στα τελευταία λεπτά, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν την απάντηση και κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην 2η αγωνιστική του θεσμού.
Το σκορ λοιπόν άνοιξε νωρίς για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 18’ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα οι «κίτρινοι». Συγκεκριμένα, ο Σουνάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση και νίκησε τον Κοντογουλίδη κάνοντας το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς. Στη συνέχεια οι παίκτες του Καλαϊτζίδη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κυνηγώντας το δεύτερο γκολ, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 52’ όταν ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ και ο Ψυχογιός σχεδόν πάνω στη γραμμή αποσόβησε την ισοφάριση.
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 81’ όταν ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Όμως ο Άρης βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο 85’΄ύστερα από σέντρα του Λιόλιου ο Καπνίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.
Θύελλα ΦΙλώτα: Κοντυγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος
Άρης: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82' Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης
http://www.sport24.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου