Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ( vid )



Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων με πρόεδρο τον Βασίλη Ανατολίτη παρουσιάστηκε σήμερα στον κόσμο, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς. Ο Βασίλης Ανατολίτης έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της νέας διοίκησης εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε για τις μεταγραφές, το γηπεδικό, τις σχέσεις με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη (που επίσης βρισκόταν στο πάνελ), αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τους «κοκκινόμαυρους».



«Εχουμε πλήρη επίγνωση του πού βρισκόμαστε. Διαχειριζόμαστε τις τύχες ενός μεγάλου συλλόγου, που εκπροσωπεί τον Πόντο. Είναι σύλλογος που δε συμβιβάζεται, διδάσκει ανωτερότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη που μου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας. Πρόκειται για μία από τις καθαρότερες και νοικοκυρεμένες ομάδες και επιβάλλεται να συνεχίσουμε αυτό το έργο. Εγώ είμαι 1,5 χρόνο σε αυτή τη διοίκηση και από τα τέλη Ιουλίου δέχθηκα την πρόταση για να μπω μπροστά. Ήταν μια πρόκληση για μένα και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Από τις αρχές Συγούστου ξεκινήσαμε, μπήκαμε στα βαθιά και αρχίσαμε να τρέχουμε τα πράγματα. Κάναμε το ρόστερ, κλείσαμε προετοιμασία, δε φτάσαμε αισίως εκεί που θέλαμε ακριβώς, αλλά ξεκινήσαμε από το μηδέν και προσπαθούμε συνεχώς», είπε αρχικά.

Δείτε video από την πρώτη του τοποθέτηση:


Για το γήπεδο ο κ. Ανατολίτης είπε:

«Ευτυχώς που πήραμε παράταση για να έχει αδειοδότηση το γήπεδο, το οποίο ήταν ολυμπιακό προπονητήριο, αλλά μετά το 2004 δεν ολοκληρώθηκε τίποτα και δεν έχει πολεοδομική άδεια. Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Επίσης είχαμε πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο δεν πρόσεξε κανείς σε όλο αυτό το διάστημα. Για αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε φιλικό στην έδρα μας. Ήδη κάνουμε έργα για να είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μέρος του στρατοπέδου Κόδρα για προπονητήριο. Ζητήσαμε το γήπεδο της Μίκρας και δε μας δόθηκε».

Για τις μεταγραφές:

«Εκμεταλλευτήκαμε όσο μπορέσαμε τη δυνατότητα για μεταγραφές άνω των 24 ετών. Μέχρι τις 31 Αυγούστου κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αν υπάρχει κάτι εξαιρετικό θα κάνουμε ακόμη μία ή δύο κινήσεις. Χρειάζεται πολλή υπομονή και δουλειά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τις χορηγίες και το νέο δ.σ.:

«Τα χρήματα από ΟΠΑΠ και ΟΤΕ δε φτάνουν ούτε για το ΙΚΑ. Θα κάνουμε συνάντηση με ανθρώπους από το Υπουργείο, τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ για να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας, διότι πολλές ομάδες δε θα μπορέσουν να φτάσουν στον τερματισμό. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα. Τα διαρκείας βγήκαν και διατίθενται και από την ΠΑΕ και στον πεζόδρομο. Στο δ.σ. της ΠΑΕ βρίσκονται οι κ.κ. Λουιζίδης, ο Ζώης, Φωτιάδης, Χατζηανδρέας. Είμαστε ένα με τον ερασιτέχνη και στόχος μας είναι η επάνοδος στη Σούπερ Λιγκ. Μαζί μας θεωρώ ότι είναι και ο Σταύρος Βουλγαράκης. Ήταν τιμή του που δήλωσε παραίτηση όταν άλλαξε η διοίκηση, την έκανα αποδεκτή, αλλά του ζήτησα να μη φύγει. Θα είναι κοντά μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια γροθιά. Στόχος μας είναι η ομάδα να μείνει στη Β Εθνική και να βγουν ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από τις Ακαδημίες. Προσωπική επιλογή μου είναι ο κ. Ζαπρόπουλος, έχει παίξει στην ομάδα και τη γνωρίζει καλά. Είμαστε κοντά και στους συνδέσμους και τους θέλουμε δίπλα μας. Άνθρωπος που αγαπάει πολύ την ομάδα και μένει στη Στουτγκάρδη θέλει να κάνει σύνδεσμο και θα είμαστε κοντά του. Ο Απόλλων πρέπει να μπει στο πετσί του κάθε Πόντιου».

Για τον  Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, τις μετοχές και το μπάτζετ:

«Θα μπορούσε να δώσει την ομάδα σε άγνωστο, σε Ιταλούς, Άγγλους και να βγάλει τα σπασμένα, Δεν το έκανε και προτίμησε να... τυρρανήσει εμένα. Το θέμα των μετοχών είναι πρωτίστως θέμα του κ. Χαραλαμπίδη. Δεν μπήκα πρόεδρος για να παζαρεύω τις μετοχές του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη. Εφόσον βρεθεί κάποιο πρόσωπο που θα ικανοποιεί τον κ. Χαραλαμπίδη και εμένα, θα προχωρήσουμε. Τη συμφωνία που κάναμε για τις μετοχές την ξέρουμε εγώ και αυτός. Αν η ομάδα είναι καλά θα είμαστε όλοι καλά και θα είναι ανοιχτός συο να μας δώσει τα ηνία. Τα μόνα σίγουρα χρήματα είναι αυτά που έχουμε στο παντελόνι μας. Είμαστε σε επαφές για να βρούμε κι άλλες χορηγίες και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν πουλάει τόσο το όνομα του Απόλλωνα, όσο του Άρη και του Ηρακλή αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο που μπορούμε. Θέλουμε κίνηση και στα διαρκείας. Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε για να πάρουμε ένα πιο ηχηρό όνομα και να τσιμπήσει ο κόσμος στα διαρκείας, αλλά δεν το κάναμε. Πέρυσι κόπηκαν μόλις 5.000 εισιτήρια, δεν είναι αυτός αριθμός που ικανοποιεί.

Για το αν τίθεται θέμα αποχώρησης του αντιπροέδρου, Γιάννη Λουιζίδη:

«Είναι μια περίοδος που πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να στηθεί μια νέα ομάδα. Υπάρχει κατανομή ρόλων και ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, μένει. Όποιος δεν μπορεί, αποχωρεί. Όλοι κρινόμαστε. Από τον βοηθό, μέχρι τον αντιπρόεδρο. Όποιος πιστεύει ότι δε λειτουργεί καλά η ΠΑΕ, αποχωρεί».


Χαραλαμπίδης: «Πρώτα η ομαλή λειτουργία και μετά οι μετοχές»

 


Το λόγο πήρε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αχιλλέας Χαραλαμαπίδης, που τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το μόνο που μπορώ να πω για αυτή τη διοίκηση είναι καλή επιτυχία γιατί ο Απόλλων έχει μεγάλη ιστορία εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, φέραμε την ομάδα στη Β Εθνική, ένα βήμα πριν από τη Σούπερ Λιγκ. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Τα οικονομικά είναι τραγικά. Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 30% φέτος και τα χρήματα δε φτάνουν ούτε για το ΙΚΑ των ποδοσφαιριστών. Με αυτή τη λογική θα αποχωρήσουν πολλές ομάδες. Εύχομαι η ομάδα να πάει ψηλά», είπε, ενώ ερωτηθείς για τις μετοχές υπογράμμισε: «Προέχει η ομαλή λειτουργία της ομάδας. Αν λειτουργούν όλα θετικά, τότε θα δοθούν και οι μετοχές».

http://metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου