Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 3-3 . SUPER GAME ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ !!!


 

PRASSAS ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣ...


Έξι γκολ, μια αποβολή, ένα πέναλτι και μερικές «ψιλές» περιελάμβανε το ματς πρωταθλήματος μεταξύ της Μαλακοπής και του Αχιλλέα Τριανδρίας.
Σε ένα παιχνίδι με τα «όλα» του, ο Αχιλλέας ευτύχησε να προηγηθεί με τον Νικολόπουλο στο «μισάωρο» του αγώνα, με τον Βασίλη Καλλιάκη όμως να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα και να ισοφαρίζει σε 1-1 πριν το τέλος του 1ου μέρους.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Μαλακοπής μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν με το γκολ του Συμεωνίδη να «γυρίσουν» το ματς, το οποίο όμως ακόμα είχε πολύ δρόμο…
H ομάδα του Γιάννη Παγώνη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μέσα σε πέντε λεπτά έκανε come back, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Αρχικά με τον τερματοφύλακα Μπογδάνο από το σημείο του πέναλτι στο 76΄ και μετέπειτα με τον Ταχαλίδη να κάνει το 3-2.
Από κει και πέρα το παιχνίδι «ξέφυγε» και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα «χέρια», με τον Νότη Κεστελίδη να είναι αυτός ο οποίος «πλήρωσε» την σύρραξη και αποβλήθηκε, χάνοντας το επόμενο ματς του Αχιλλέα με την Ραιδεστό.
Και ενώ το 2-3 υπέρ της Τριανδρίας παρέμενε, η «χρυσή» αλλαγή του Χάρη Βλάχου, Λαμπαδάριος, έκανε το… θαύμα του και ισοφάρισε στο 89ο  λεπτό, δίνοντας στην ομάδα του, τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 3- 3
Σκόρερ: Νικολόπουλος 39’, Καλλιάκης 51’, Συμεωνίδης 71’, Μπογδάνος(πεν.) 76’, Τσαχαλίδης 80’, Λαμπαδάριος 90’
Αποβλήθηκε στο 84’ ο Κεστελίδης
Παρατηρητής: Ιγνατιάδης Θεοχάρης
ΠΟΜ (Βλάχος): Κωφός, Ζαραγκούλιας, Τσακίρης, Τυρανίδης, Τριανταφυλλίδης(73’ Γούσιος), Παναγιωτίδης, Μουρατίδης(81’ Λαμπαδάριος), Γερασίμου(68’ Κουστράβας), Καλλιάκης, Τσαβδαρίδης, Συμεωνίδης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παγώνης): Μπογδάνος, Τσίγκος, Λιάρος(90+ Κουνουπάκης), Κεστελίδης, Ντινιώτης, Ανδρωνάς, Νικολόπουλος, Μπετσάκος, Κωνσταντινίδης, Τσαχαλίδης(89’ Λέκος), Τσιάμης(77’ Μυλωνάς),

www.epsm24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου