Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

O ΜΠΥΡΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ... ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ...








Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας μίλησε για πιθανή ύπαρξη στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ακόμη ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη , αλλά και για την ομάδα του.



Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μπύρος για:

- τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις του κ. Καλαϊτζίδη. Εγώ βλέπω μόνο την ομάδα μου και τίποτα παραπέρα».

- το αν τον ενοχλεί το γεγονός πως η ομάδα του συμμετέχει σε ένα στημένο πρωτάθλημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καλαϊτζίδη: «Πήρα απόφαση πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον δεν ασχολούμαι. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που γίνονται. Πιστεύω πάντως πως όντως συμβαίνει το να στήνονται παιχνίδια».

- το αν τον έχει βρεθεί θύμα αυτής της ιστορίας: «Μέχρι στιγμής δεν νομίζω πως έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν δίνω δικαιώματα ώστε να μπορέσω να πέσω θύμα και να μπλεχτώ σε μία τέτοια υπόθεση. Ούτε ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να μαθαίνω ποιος διαιτητής μας σφυρίζει κάθε αγωνιστική».



- τις καταγγελίες του Καλαϊτζίδη: «Τη συγκεκριμένη καταγγελία την έμαθα κατευθείαν. Μόλις την έμαθα γέλασα γιατί ξέρω τι έκανε πέρυσι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν έχει καμία απολύτως αξιοπιστία. Κάθε φορά που χάνει, κάνει ακριβώς τα ίδια. Πάντως είναι γεγονός πως στήνονται παιχνίδια».

- το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εγκαταλείψω τον χώρο του ποδοσφαίρου και το δηλώνω τώρα επίσημα. Αν δεν πετύχει η ομάδα μου τους στόχους που έχουμε βάλει, θα αποχωρήσω την επόμενη χρονιά. Ο στόχος είναι η άνοδος στην Super League και αν δεν τον πετύχουμε θα φύγω».



- το αν γνωρίζει πόση είναι η «ταρίφα» για αυτά τα ματς: «Απέχω από όλα αυτά και έτσι δεν γνωρίζω αλλά ούτε θέλω να μάθω. Εγώ διαθέτω λεφτά μόνο για το μπάτζετ της ομάδας μου και για τον «καλλωπισμό» της. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου