Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ... ΓΙΑ 20.000 ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...





Απίστευτες καταγγελίες του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη 
μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό

Στη συνέντευξη τύπου ο κ.Καλαϊτζίδης προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες περί στημένων αγώνων, παραγόντων που μπαίνουν στα αποδυτήρια των ομάδων και τους υποδεικνύουν να χάσουν και ζήτησε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε έναν αγώνα στον οποίο έπρεπε να κερδίσουμε , φεύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν αξιοποιήσαμε την κατοχή της μπάλας. 

Με δύο γεμίσματα του αντιπάλου και με τις ανεκδιήγητες αποφάσεις του διαιτητή, με βάση τον λογισμό μου, φτάσαμε στο τελικό 2-1. 

Αυτό ήταν το ελάχιστο που συνέβη, προτείνω τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουνε με τέσσερα και πέντε γκολ. 

Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά πάει ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. 

Εχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες για να τις αξιολογήσει, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου