Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΘΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΚΗ , ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΔΟΥΔΗ , ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ









Χωρίς λόγο και αιτία δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντώνης Ουρδούδης στον αγώνα του Ελλήσποντου Κριθιάς με τον Κεραυνό Κολχικού σε σημείο μάλιστα που οι γηπεδούχοι 
( ο αγώνας διεξήχθη στα Λαγυνά λόγω τιμωρίας ) να συμπαραστέκονται τόσο στον ποδοσφαιριστή για την άδικη κάρτα αλλά και να διαμαρτύρονται μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού και να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν φάουλ για κάρτα . 

Μια κίνηση που ξάφνιασε θετικά από τον Ελλήσποντο που ηττήθηκε άδικα 1-3 με δυο τέρματα του Διονύση Κατσιάκη καθώς προηγήθηκε 0-1 είχε την ισορροπία αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν είχε καθαρό μυαλό και δέχθηκε 2 τέρματα ( η ισοφάριση για τους πράσινους έγινε μετά από πέντε λεπτά από το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι του Σολομωνίδη .)


  • Ο προπονητής του Κεραυνού Κολχικού κ. Γιώργος Τσουκαλίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
  • Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 50-60 άτομα παρά και το κρύο και την καθημερινή ημέρα αλλά και ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν αρκετά μακριά από το σπίτι τους.
  • Μια πολύ καλή ομάδα ο Ελλήσποντος Κριθιάς έχει 8 βαθμούς κέρδισε τον Άγιο Γέωργιο Κρήνης με 2-0 για το πρωτάθλημα και τώρα έχει ρεπό ενώ την επόμενη αγωνιστική τη 10η υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Σταυρού .
  • Ο Κεραυνός Κολχικού φιλοξενείται στην Αναγέννηση Επανομής 
  • Ο πρώην τερματοφύλακας του Κεραυνού Κολχικού Μίλτος Κεπίδης ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΟ Καστέλας ( ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά ) βρέθηκε στις κερκίδες και είχε θερμή συνομιλία με αρκετούς πρώην συμπαίχτες του αλλά και γνωστούς. 
  • Ο Γιάννης Αδαμίδης του Κεραυνού Ωραιοκάστρου πρώην ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Κολχικού παρακολούθησε το παιχνίδι. 
  • Ο Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης προπονητής Νέων Οδυσσέα Κορδελιού ήταν στις κερκίδες και είχε θερμή συνομιλία με ανθρώπους και ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Κολχικού .
  • Πάντα δίπλα στην Κριθιά τα αδέρφια Μίλκα με τον Παναγιώτη και τον Μπάμπη να βρίσκονται στο γήπεδο αλλά έλειπε ο Νίκος ... στα πέλετ ... τα καλύτερα στην αγορά με πολύ καλές τιμές..
  • Ο πρόεδρος του Κεραυνού κ. Κορδάς και ο προπονητής κ. Τσουκαλίδης ζητούσαν εξηγήσεις για την κάρτα που δέχθηκε ο Ουρδούδης από τον διαιτητή μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως κενό λογικής από όλους ... ( ο μόνος που κατάλαβε για το λόγο της δεύτερης κίτρινης κάρτας είναι μόνο ο διαιτητής και κανένας άλλος ούτε καν οι επόπτες...) 
Ελλήσποντος Κριθιάς : Καλαϊτζής , Βράνος , Πολυζώνης , Σταμπουλής , Σταφυλλίδης , Σπυρινούδης , Σκάρας , Χασιρτζόγλου , Ντελής , Καφεντζής , Καντηλαναφτης 
( Αρχοντόγλου αλλαγή )

Κεραυνός Κολχικού : Μπούλκου , Γιόρμανης , Σολομωνίδης , Δημητρακόπουλος , Μέσκουρτι , Κοντρά , Μαμουλίδης , Θεοχάρους , Τσότσος , Ουρδούδης ( Δ.Κ.Κ. στο 70') , Πεχλιβανίδης  ( Κατσιάκης , Μακρής , Ζαχαριάδης , Λάμπρου αλλαγές ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου