Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΕΡΣΙΔΗΣ ( VIDEO )






Εγινε ήδη… σύνθημα στα χείλη των Απολλωνιστών ο Αβραάμ Περσίδης, που από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας οι «κοκκινόμαυροι»… πετούν από νίκη σε νίκη.

«Απόλλων ιδέα, με πρόεδρο κουρέα», φώναζαν μετά το νικηφόρο 3-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης, που ήταν το τέταρτο σερί τρίποντο από τη μέρα που ανέλαβε. Ο ίδιος ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος πάντως, χωρίς φυσικά να κρύβει τη χαρά του, φαίνεται να παραμένει προσγειωμένος.

«Είναι μια μεγάλη προσπάθεια όλων των ανθρώπων του συλλόγου, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα, που τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη», είπε αρχικά, όσο για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα, ο Περσίδης υπογράμμισε: «Έχει πολλή δουλειά ακόμη. Σιγά-σιγά συνεχίζουμε και πιστεύουμε πως θα ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αν συνεχίσουμε όλοι μαζί, θα πάμε πιο ψηλά. Ο στόχος είναι να προσπαθούμε να παίζουμε καλή μπάλα και να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο», ολοκλήρωσε.

Παράλληλα, ο Αβραάμ Περσίδης μαζί με τους συνεργάτες του πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρη τους παίκτες για τη νέα τους νίκη και με μεγάλη προσπάθεια και τους ανακοίνωσε ότι θα δοθεί κανονικά το πριμ που τους είχε υποσχεθεί, στην περίπτωση που θα συμπλήρωναν τρεις νίκες στα παιχνίδια με Αγιονέρι, ΑΠΕΛ και Νέστο. Το κλίμα ήταν πάντως πανηγυρικό στα αποδυτήρια, με τους ποδοσφαιριστές να τραγουδούν συνθήματα και να είναι «τρελαμένοι».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Αβραάμ Περσίδη 

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου